Ο χειμώνας έφτασε στο νέο τρέιλερ της 7ης σεζόν του Game of Thrones

Το δεύτερο τρέιλερ της έβδομης σεζόν του Game of Thrones δόθηκε στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει εντυπωσιακές μάχες, προειδοποιήσεις, κινδύνους και την έλευση του πολυαναμενόμενου χειμώνα.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη Σάνσα Σταρκ (Σόφι Τέρνερ), η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια εξουσίας του Γουέστερος. Η Σάνσα περπατά στο χιόνι, ενώ σε voice over ακούγεται η φωνή του Λιτλφίνγκερ που της λέει: "Μην πολεμάς στον Βορρά ή τον Νότο. Να δίνεις κάθε μάχη παντού, πάντα -στο μυαλό σου". 

Το ιδιαίτερα λυρικό τρέιλερ -ακούγεται η μουσική του Light of the Seven του Ραμίν Τζαουάντι- επικεντρώνεται στον χειμώνα που έρχεται. 

Ο Τζον Σνόου τονίζει την ανάγκη για ενότητα, κάτι που κάνει και η Σάνσα, λέγοντας: "Όταν το χιόνι πέφτει και οι λευκοί άνεμοι φυσούν, ο μοναχικός λύκος πεθαίνει, αλλά η αγέλη επιβιώνει". 

Ο νέος κύκλος της σειράς θα αρχίσει να προβάλλεται στις 16 Ιουλίου στις ΗΠΑ και στις 17 Ιουλίου στην Ελλάδα (στο Novacinema4HD). 

Στην διάρκεια της 7ης σεζόν αναμένεται να δούμε την Ντενέρις Ταργκάριεν να καταφθάνει επιτέλους στη Δύση με τον τεράστιο στρατό της και τον Τίριον Λάνιστερ στο πλευρό της. 

Ερωτηθείσα εάν η Ντενέρις θα συναντηθεί με τον Τζον Σνόου -καθώς η σειρά βιβλίων του Τζορτζ Μάρτιν Ιστορία του Πάγου και της Φωτιάς- η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ απαντά: "Δεν ξέρω. Θα μπορούσα να τον σκοτώσω. Θα μπορούσε να με σκοτώσει εκείνος. Θα μπορούσε να είναι νεκρός πριν καν συναντηθούμε. Θα μπορούσα να είμαι εγώ νεκρή πριν καν συναντηθούμε. Η Άρια θα μπορούσε να μας σκοτώσει και τους δύο! Δεν ξέρεις ποτέ! Τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό που ξέρω είναι ότι έρχεται ο χειμώνας... και εγώ ανεβάζω τη θερμοκρασία". 

Οι White Walkers (τα ζόμπι του σύμπαντος του GoT) αναμένεται να έχουν κεντρική θέση στις επόμενες δύο σεζόν της σειράς. Πηγή: in.gr