Ζέτα Μακρυπούλια - Η αποκαλυπτική συνέντευξη μετά την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε επισήμως στον ΑΝΤ1 και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό". Η διάσημη παρουσιάστρια μίλησε στην οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του καναλιού, το μεσημέρι της Τρίτης, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα του ανανεωμένου "Ρουκ Ζουκ".

Η Ζέτα Μακρυπούλια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν έχει κινηθεί νομικά εναντίον μέσων που έχουν γράψει κάτι αρνητικό ή αναληθές για εκείνη: "Έχω κινηθεί νομικά, μου έχει γυρίσει το μάτι κανά δυό φορές, αλλά δεν έφτασα μέχρι τα δικαστήρια τελικά. Τα βρήκαμε διαφορετικά" συμπληρώνοντας: "Δεν είναι μόνο σε τι φάση θα με πετύχεις. Έχουμε μάθει να μη μιλάμε, γιατί ξέρουμε πως κάποια πράγματα είναι μέσα στη δουλειά. Ορισμένες φορές όμως ξεπερνιούνται τα όρια... Και εκεί δεν γίνεται να μην αντιδράσεις. Και ευτυχισμένος να είσαι και μια χαρά, αν κάποιος ξεπεράσει το όριο, αντιδράς. Όταν σε προσβάλλουν πάρα πολύ -και μου έχει συμβεί- σκέφτεσαι την οικογένειά σου, τους ανθρώπους που διαβάζουν αυτά τα ψέματα και πρέπει να δώσουν απαντήσεις σε φίλους και γνωστούς... Είναι ένα ντόμινο". 

Σχετικά με το διάστημα αποχής της από την τηλεόραση, η ίδια εξήγησε: "Δεν το πήγα τόσο στρατηγικά, αλλά δεν μου άρεσαν πάρα πολύ οι προτάσεις που είχα. Είδα ότι τα πράγματα λίγο άλλαξαν λόγω της κρίσης. Στις παραγωγές, στα κανάλια... Είδα μια μεγάλη αλλαγή και μια αντιμετώπιση που δεν μου άρεσε πάρα πολύ. Και προτίμησα να απέχω. (...) Αισθάνθηκα λόγω της κρίσης πως όταν πας να μιλήσεις με κάποιους ανθρώπους, καμιά φορά δεν σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο με δικαιώματα. Λίγο σε υποτιμούν, σαν να είσαι του σωρού... Αν το θέλεις είναι έτσι, αν δεν το θέλεις δεν πειράζει. Δεν στο λένε έτσι, αλλά αυτό αντιλαμβάνεσαι. Δεν μου άρεσε εμένα αυτή η συμπεριφορά... Προσωπικά μου κόστισε, αλλά επειδή πάντα έχω το θέατρό μου, αν δεν κάνω και τηλεόραση δεν με πειράζει. Είχα φροντίσει και λίγο τα οικονομικά μου και μπορούσα να απέχω. Δεν ξέρω αν τα όχι χτίζουν καριέρες, εμένα με βοηθούν να νιώθω καλά. Πρέπει και κάτι να διαφυλάξεις". 

Μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε πως την επόμενη θεατρική σεζόν θα βρεθεί στο θέατρο Γκλόρια στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα, ενώ δεν παρέλειψε να καλωσορίσει και τον Γιάννη Λάτσιο, η επιστροφή του οποίου ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)