Ζέτα Μακρυπούλια - Στο Your Face Sounds Familiar! Η μεγάλη έκπληξη της Κυριακής

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή σε...ρόλο έκπληξη στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1. Όπως μάθαμε, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα στη θέση της Έλλης Κοκκίνου, η οποία θα απουσιάσει από το show λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 


Βλέπετε έχουμε να δούμε τη Ζέτα Μακρυπούλια σε show από την εποχή που παρουσίαζε το Just The 2 Of Us στο Mega! Από εκεί και πέρα, η σχέση της Ζέτας με την τηλεόραση πέρασε από 40 κύματα...κι ένα σίριαλ που δεν "περπάτησε". Ακούστηκε το όνομά της για τα περισσότερα show και κάποιες εκπομπές, αλλά η ίδια, σοφά σκεπτόμενη, προτίμησε να αφοσιωθεί στο θέατρο καθώς οι τηλεοπτικές συνθήκες πλέον είχε μεταβληθεί προς το χειρότερο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. 

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, η Ζέτα ετοιμάζεται για το "Ρουκ Ζουκ" που αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει προς τα τέλη Μαΐου και φυσικά θα δώσει μια πιο glamorous νότα στο Your Face Sounds Familiar της Κυριακής, το οποίο αν και είναι από τα καλύτερα show που έχουμε δει, "ταλαιπωρείται" εξαιτίας της συγκατοίκησής του στο ίδιο slot με το σαρωτικό Survivor.

Πηγή: yupiii.gr (Κλεοπάτρα Πατλάκη)