Κωστής Μαραβέγιας: Ποιο είναι το επόμενό του βήμα μετά το The Voice

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τους πιο καταξιωμένους ερμηνευτές και δημιουργούς, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του ως κριτής στο The Voice. Ο γνωστός καλλιτέχνης όχι μόνο διακρίθηκε, αλλά και κέρδισε τελικά το talent show που προβλήθηκε στο ΣΚΑΪ.

Μετά λοιπόν την εκπομπή, ετοιμάζεται σταδιακά για την πρεμιέρα της καλοκαιρινής παράστασης "Λυσιστράτη", στην οποία θα γράφει τη μουσική! 

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Omikron μίλησε για όλους και για όλα, ανάμεσα στα οποία και για τον ίδιο ως καλλιτέχνη. "Με ενδιαφέρουν πολύ οι άνθρωποι. Θέλω να τους ερευνήσω, να τους μάθω, να δω και να συμμεριστώ τις ανησυχίες τους. Είναι σημαντικό για μένα να μπορώ να αισθάνομαι τους ανθρώπους", ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως τον ενδιαφέρει η εξερεύνηση στον πυρήνα των συνανθρώπων του, που "αξίζουν εμβάθυνσης και όχι ρηχής επικοινωνίας". 

Φρόντισε μάλιστα να αναφέρει πως φοβάται τη σκοτεινή του πλευρά, την οποία προσπαθεί να αποφεύγει να προβάλλει.  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αλλάξει αρκετά στο πέρασμα του χρόνου, μιλώντας για τη διαφορά από τα 30 στα 40 του χρόνια  εξηγεί: "Ήμουν υπέρμαχος της αντιπαγκοσμιοποίησης, του κινήματος της Γένοβας. Τώρα κοιτάζω πίσω και βλέπω έναν εαυτό παθιασμένο από το θυμικό, με μεγαλύτερη ορμή. Ακόμα και ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τη ζωή έχει αλλάξει".

Πηγή: peoplegreece.com