Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η ζώνη που θα αναλάβει μετά το Survivor Πανόραμα

Η Ελεονώρα Μελέτη ξάφνιασε πολλούς όταν έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ για το Survivor Πανόραμα, καθώς εκείνη την περίοδο συζητούσε με τον Alpha για την πρωινή ζώνη, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, το τηλεοπτικό της μέλλον.


"Θα ήθελα για το Survivor να κάνω τις εκπομπές που έκανα όλα αυτά τα χρόνια, με τρομερό ρεπορτάζ, να βρίσκω συγγενείς, φίλους, αισθήματα, φωτογραφίες. Αυτό θα ήθελα να κάνω, αλλά πρόκειται για φορμάτ", ανέφερε, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό, η παρουσιάστρια. 

Απαντώντας σε όσους επέκριναν την επαγγελματική επιλογή της, τόνισε πως "ήταν ό,τι πιο έξυπνο και ωραίο μπορούσε να μου προταθεί" και συνέχισε: "ήμουν με το ένα πόδι σε έναν άλλο σταθμό. Για να μην επιλέξω τελικά την πρόταση του Alpha, που ήταν εξαιρετικά δελεαστική και θα έκανα αυτό πού ήθελα τόσα χρόνια, infotainment, στο 10-1, καταλαβαίνεις ότι έριξα πολλή σκέψη πάνω στο Survivor  Πανόραμα". 

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι με τον ΣΚΑΪ συζητά από τον Νοέμβριο να συνεχίσει στη ζώνη που είναι και τώρα, δηλαδή 4-6 το απόγευμα, προσθέτοντας πως, αν κάτι αλλάξει, θα γίνει γνωστό από το κανάλι.

Πηγή: peoplegreece.com (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ)