Κατερίνα Παπουτσάκη: "Το Survivor δεν αφήνει κανέναν να "αναπνεύσει" απέναντί του"

Στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Για τα ποσοστά τηλεθέασης και τον ανταγωνισμό είπε: "Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθώ τόσο όσο. Τα μαθαίνω, όταν μου τα λένε, για να ξέρω πώς πάει μια δουλειά που συμμετέχω. Αλλά ως εκεί. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα.
Τώρα, σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό, φυσικά και με απασχολεί. Είναι τόσο καταλυτικά αυτά που συμβαίνουν φέτος, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια". 


Για  το "Survivor" δήλωσε: "Είναι ένα ριάλιτι παιχνίδι, απόλυτα σαρωτικό, που δεν αφήνει κανέναν να "αναπνεύσει" απέναντί του. Ο κόσμος το βλέπει φανατικά. Απ' την πλευρά μου, με απασχολεί αυτό το πράγμα, γιατί είναι κρίμα να βγαίνουν ωραίες δουλειές και να μην έχουν την ανταπόκριση που θα ήθελαν, επειδή κάποιο άλλο πρόγραμμα έχει το μονοπώλιο. Είναι ζόρικο αυτό κι έχει επηρεάσει τους πάντες. Δεν περίμενα, πάντως, αυτή την τεράστια απήχηση. Ήξερα ότι θα έχει επιτυχία, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Ο κόσμος αρέσκεται να βλέπει αυτά τα προγράμματα, αλλά δεν πίστευα ότι θα γινόταν αυτό που έγινε φέτος". 

Για το αν θα συμμετείχε στο reality επιβίωσης αποκάλυψε: "Όχι, δεν έχω γνώμη, επειδή ακριβώς δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου. Δεν έχω ιδέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα με φανταζόμουν ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση. Νομίζω πως θα πέθαινα χωρίς φαγητό (γελάμε). Σοβαρά τώρα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι, είναι κάπως άδικο, για τα υπόλοιπα προγράμματα, όλο αυτό που συμβαίνει. Φοβάμαι για τη μυθοπλασία. Όλα τα επαγγέλματα περνάνε κρίση και, όταν έρχεται ένα σαρωτικό φαινόμενο, τα αποτελειώνει όλα. Επομένως και η επόμενη χρονιά ίσως να είναι δύσκολη και για την τηλεόραση, τη μυθοπλασία, για τα πάντα".