Μετά το Survivor τι; Αυτό είναι το ριάλιτι που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Το ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Survivor όταν ολοκληρωθεί, αναζητά ο ΣΚΑΪ και φαίνεται πως βρήκε την λύση, σε συνεργασία πάντα με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.


Μετά τις κακουχίες, την πείνα και τα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο, το κανάλι του Φαλήρου στρέφεται σε κάτι πιο... φανταχτερό, καθώς, όπως αναφέρει η Real News, θα προβάλει το My Style Rocks. 

Στο εν λόγω ριάλιτι παίρνουν μέρος 13 παίκτριες, οι οποίες, για 13 εβδομάδες, καλούνται να πείσουν ότι διαθέτουν στυλ ώστε να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες, κάποιες εκ των οποίων θυμίζουν εκείνες του Shopping Star μια και τα διεθνή δικαιώματα τα έχει η ίδια εταιρεία. Η εκπομπή διαθέτει κριτική επιτροπή από σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και διάσημα πρόσωπα, που βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες και δίνουν ασυλία στις τρεις πιο καλοντυμένες, ενώ στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει ποια παίκτρια θα αποχωρήσει. 

Κατά το δημοσίευμα, με δεδομένο ότι ο δεύτερος κύκλος του Survivor θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2018, το My Style Rocks προορίζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο. 

Πηγή: peoplegreece.com (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ)