Γιατί η Jennifer Aniston δεν μπαίνει στο Instagram;

Η δημιουργός της Huffington Post, Arianna Huffington, εγκαινίασε πρόσφατα μια σειρά διαδικτυακών ραδιοφωνικών εκπομπών με τίτλο The Thrive Global Podcast. Καλεσμένη της στην πρώτη από αυτές, η Jennifer Aniston, η οποία φανέρωσε τον τρόπο με τον οποίο προστατεύει την ψυχική ηρεμία της.

Ποιος είναι αυτός; Η αποχή της από τα social media. 

"Είναι ζήτημα επιβίωσης", σχολίασε στη Huffington. "Ήδη γράφονται αρκετά για μένα, πολλά από τα οποία δεν είναι αληθινά. Όταν λοιπόν με ρωτούν "γιατί δεν χρησιμοποιείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξεις ποια πραγματικά είσαι;", η απάντησή μου είναι ότι δεν το έχω ανάγκη...". 

Άραγε, δεν σκάει από την περιέργεια να ανακαλύψει το τι συμβαίνει σε αυτές τις διαδικτυακές κοινότητες; "Δεν νιώθω ότι χάνω κάτι σπουδαίο, αν και μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις ή ότι τα πάντα συμβαίνουν με τέτοια ταχύτητα, που θα με αφήσουν πίσω στο Μεσαίωνα", παραδέχεται. Έτσι, μερικές φορές μπαίνει στον πειρασμό να επισκεφτεί το λογαριασμό κάποιου άλλου στο Instagram, απλά και μόνο για να δει γιατί γίνεται το "buzz".

Πηγή: elle.gr