Δημήτρης Μακαλιάς - H εξομολόγηση για την προσμονή του πρώτου του παιδιού και ο τρόπος που η Αντιγόνη Ψυχράμη του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μακαλιάς. Για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Αντιγόνης Ψυχράμη, δήλωσε: "Το περιμένουμε σε τέσσερις μήνες, η Αντιγόνη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το μωρό. Φοβάμαι λίγο να βλέπω το μέλλον από τόσο νωρίς. Προσπαθώ να είμαι θετικός, έχω πάντα άγχος άλλα, αν όλα πάνε καλά, σε λίγους μήνες θα είμαστε γονείς".

Για το φύλο του παιδιού είπε: "Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε δει ακόμα, δεν το ξέρουμε. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, δεν με απασχόλησε, ούτε και τώρα. Θέλω μόνο να είναι γερό, ένα υγιές παιδί και τίποτε άλλο. Αυτό είναι το μόνο μου άγχος. Δεν με απασχολεί καθόλου το φύλο". 

Για τον τρόπο που η Αντιγόνη Ψυχράμη του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε: "Μου το ανακοίνωσε στο σπίτι, όπου με περίμενε. Μου έκανε ένα δώρο και μου το είπε. Δηλαδή, μέσω του δώρου κατάλαβα αμέσως ότι περιμένουμε παιδάκι. Ήταν ένα δώρο που συμβόλιζε την εγκυμοσύνη της".

Όσο για την αντίδραση του είπε: "Ήταν κάτι που θέλαμε, όποτε δεν με ξάφνιασε. Ήταν μια μοναδική στιγμή να συμβαίνει αυτό που είχες ονειρευτεί και ήθελες πολύ. Φοβερή στιγμή, με συγκίνηση, ζεστασιά και ιδιαίτερα συναισθήματα".

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μοιράστηκε την είδηση για τον ερχομό του μωρού "Με κοντινούς μας φίλους, που ήταν εκείνη τη στιγμή εκεί, παρέα μας, και ήθελε και η Αντιγόνη να το μοιραστεί μαζί τους. Στην αρχή δεν το λέγαμε, αργήσαμε να το πούμε και στους γονείς μας, μας πήρε λίγο καιρό, είμαστε λίγο φοβητσιάρηδες, χρειαστήκαμε χρόνο για να το επικοινωνήσουμε σε υπόλοιπο κόσμο, το κρατήσαμε στην αρχή για μας".