Γρηγόρης Βαλτινός: "Δεν υπήρξα ποτέ Σάκης Ρουβάς. Ούτε την ομορφιά του είχα, ούτε το κορμί του, ούτε το χέρι εκεί που έπρεπε"

Στο Spirto έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ο ηθοποιός μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση και τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες.


"Αυτό που συμβαίνει με μένα όλα αυτά τα χρόνια, διότι δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε, είναι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει με τον Σάκη. Είναι ένα κοκτέιλ -να το πούμε- συναισθημάτων. 

Με τον Σάκη έχει να κάνει, περισσότερο, με τη λίμπιντο. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ Σάκης, αφού ούτε την ομορφιά του είχα, ούτε το κορμί του, ούτε το χέρι μου εκεί που έπρεπε", προσθέτοντας: "Το ότι μπορεί να "γοητεύω" δεν με ενοχλεί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει...μου αρέσει και μου αρέσει για ένα λόγο πολύ πιο ουσιαστικό. Όλο αυτό έχει δημιουργηθεί μόνο μέσα από τη δουλειά και κυρίως μέσα από το θέατρο. Διότι οι παραστάσεις που έχω κάνει είναι εξήντα και τα σήριαλ επτά- οκτώ. Δεν είναι προϊόν τηλεόρασης αυτό. Από εκεί και πέρα, σ' ό,τι έχει να κάνει με το κοκτέιλ των συναισθημάτων, είναι ένα κράμα εκτίμησης. Ξεκινάει από τη δουλειά μου και το βλέπω σε κάθε καινούρια παράσταση που ανεβάζω. Ο κόσμος έρχεται από την αρχή γνωρίζοντας ότι αυτό που έχω να τους παρουσιάσω δεν θα τους απογοητεύσει, ούτε θα τους προδώσει. Επίσης ξεκινάει από τον ιδιωτικό μου βίο που είναι, ας το πούμε, social correct. Είμαι κοινωνικά αποδεκτός, αφού έχω την οικογένειά μου,τα παιδιά μου, χωρίς σκάνδαλα, χωρίς χωρισμούς, χωρίς επανασυνδέσεις και πάει λέγοντας. Άρα, όλο αυτό είναι έχει χτιστεί πατώντας πάνω στο θέατρο και όχι σε παράπλευρα βοηθήματα".