Σήμερα η πρεμιέρα των Αρναούτογλου – Μποτρίνι

Λίγες  μέρες πριν από την πρεμιέρα του "My-Way", οι εκπρόσωποι του Τύπου, πήραν μια πρώτη "γεύση" από τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Οι δύο παρουσιαστές, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Έκτορας Μποτρίνι, πριν πάρουν τους δρόμους με τη βέσπα, για τις πιο ξεχωριστές γευστικές γωνιές της Αθήνας, υποδέχθηκαν τους δημοσιογράφους, εχθές, στο Botrini’s.


Το αχτύπητο δίδυμο, Γρηγόρης – Έκτορας, έλυσαν όλες τις απορίες σχετικά με το concept της νέας εκπομπής και μοιράστηκαν τη μέχρι τώρα εμπειρία τους από τα γυρίσματα, αλλά και την εξαιρετική χημεία που έχουν μεταξύ τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο με πλάνα από τα γυρίσματα του "My Way", να φωτογραφηθούν με τη βέσπα – σήμα κατατεθέν της εκπομπής, αλλά και να απολαύσουν πεντανόστιμα εδέσματα που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Έκτορας Μποτρίνι.
Ένα ξεχωριστό οδοιπορικό γευσιγνωσίας και μαγειρικής έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή.