Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Η Μαριλένα προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Ανδρέα από το σπίτι, για να πάει στο ραντεβού της στην κλινική, ενώ την ίδια ώρα η Αλίκη προσπαθεί να πάρει το στικάκι με τους κωδικούς του τραπεζικού λογαριασμού από τον Γιώργο. Ο Άρης προτείνει στον Φρίντομ να επενδύσει στο μπαρ, η Γκέλυ κάνει μια συμφωνία με την Αλίκη, ο Φραγκίσκος προσπαθεί να αναπληρώσει τις χαμένες ώρες της διατριβής του κι η Τάρα με την Μπέτυ σπεύδουν να συμπαρασταθούν στην Κρίστη.
Ο Αρης και η υπόλοιπη παρέα δίνουν εξετάσεις στα Μαθηματικά Ενα, ενώ το διαφημιστικό του Νικόλα ανεβαίνει στην σελίδα της Κούλντογκ. Ο Φρίντομ έχει υποψίες για παράλληλη σχέση του Ανδρέα με την Αιμιλία κι η Αλίκη φτάνει στη βράβευση της Μαριλένας από την Φιλοζωική με γούνα...
Ενώ η Φιλοζωική κάνει την βράβευση της Μαριλένας, η Τατιάνα κρύβεται στο γραφείο της για ν’ αποφύγει τους δημοσιογράφους και ο Ισίδωρος με τον Φρίντομ ψαρεύουν τον Ηρακλή για όσα ξέρει για τον Ανδρέα και την Αιμιλία. Η Μαριλένα ανακοινώνει στον Ανδρέα μία καινούργια της απόφαση για την εταιρεία, ενώ ο Αλέξανδρος θα βρεθεί μάρτυρας μιας σκηνής που θα τον σοκάρει. Η Αλίκη προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Ηρακλή απ’ το σπίτι χωρίς να τον πάρει είδηση η Ηρώ που έχει στρατοπεδεύσει στο σαλόνι, ενώ η Τάρα κι η Τατιάνα ετοιμάζουν το μπάτσελορ της Μαριλένας. Ο Αλέξανδρος βρίσκει έναν παλιό γνωστό απ’ τον οποίον μπορεί να πάρει πληροφορίες για την Τατιάνα, ο Φραγκίσκος δέχεται πιέσεις από τον Μιχάλη και τον καθηγητή του για την διατριβή κι ο Ανδρέας παραξενεύεται όλο και περισσότερο από την συμπεριφορά της Μαριλένας... Κι ενώ ο Άρης κι ο Νικόλας έχουν κάποιες αμφιβολίες για το πως πήγαν στις εξετάσεις των Μαθηματικών Ενα, η Μαριλένα μαθαίνει τα αποτελέσματα από τις δικές της εξετάσεις...
Η Αιμιλία εκμυστηρεύεται στον Φρίντομ και τον Ηρακλή τα αισθήματά της για τον Ανδρέα και η Γκέλυ μαθαίνει την αλήθεια για την Ηρώ και τον Αλέξανδρο. Η Τάρα κανονίζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του μπάτσελορ, την ίδια ώρα που η Μαριλένα αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο προκαλώντας σοκ στον Ανδρέα. Ο Νικόλας αναζητά την Γκέλυ που είναι εξαφανισμένη, ενώ ο Ηρακλής φροντίζει να καλύψει το άγχος της Αλίκης για τα χρήματα και ο Φρίντομ αποκαλύπτει στην Κρίστη ότι βρήκε την Έμη από το λεύκωμα.

Ο Αλέξανδρος και η Γκέλυ αποφασίζουν να πάνε κόντρα στις απαιτήσεις της Ηρώς, ενώ η Τάρα και η Τατιάνα αναζητούν τη Μαριλένα για να μάθουν από την ίδια για τον χωρισμό της με τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας γυρίζει στο πατρικό του και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να καταλάβει τι έγινε με την Μαριλένα. Η Κρίστη ανησυχεί μήπως μπαίνει εμπόδιο στο πεπρωμένο του Φραγκίσκου και ο Άρης πιστεύει ότι κάτι έκανε ο Ανδρέας στην Μαριλένα κι εκείνη τον καλύπτει. Η Αλίκη βρίσκεται στο πλευρό της Μαριλένας, η Τότα νοσταλγεί την συντροφιά της Σεσίλιας, ενώ θα έρθει και αντιμέτωπη με μία αναπάντεχη επίσκεψη. Ο Γιώργος αναλαμβάνει την τιμωρία του Αλέξανδρου για το πλαστό email, η Αλίκη θυμάται κάτι από την πρώτη της συνάντηση με την Τατιάνα που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη μιας αλήθειας και η Μαριλένα ανακοινώνει μία σημαντική απόφαση στους στενούς της συνεργάτες.