Ρεμπέτικη βραδιά στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά μας προσκαλούν η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 22.00. Ένα αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με απρόβλεπτες εκτελέσεις.


Ρεμπέτικες επιτυχίες μας χαρίζουν ο συνθέτης Νίκος Πλατύραχος σε ρόλο-έκπληξη, αυτόν του τραγουδιστή, η Μόρφω Τσαϊρέλη, η Κατερίνα Τσιρίδου, ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σάσα Παπαλάμπρου  και το συγκρότημα "Kompania", με σημαντική παρουσία και αναγνώριση και στο εξωτερικό.
Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς όταν ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μπέσυ Μάλφα και η Παρθένα Χοροζίδου αναλαμβάνουν χρέη τραγουδιστών και μας ταξιδεύουν στα μονοπάτια του ρεμπέτικου.  
Την παρέα συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Καρσιώτης, Τάσος Παλαντζίδης, Άννα Βερούλη, Νίκος Μιχαλόπουλος, Βίβιαν Μπενέκου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μπάμπης Χατζηδάκης, Αργύρης Πατακάκης και Αλέξανδρος Καλπακίδης.
Το δικό τους χρώμα στο αφιέρωμα δίνουν χορευτές από το σύλλογο ΧΟΡΟΚΩΣ, οι οποίοι ταξίδεψαν ειδικά για την εκπομπή από την Κω και εντυπωσιάζουν με τη γνησιότητα που προσεγγίζουν το ρεμπέτικο τραγούδι, αλλά και τα μέλη της νεανικής χορωδίας του δήμου Λαυρεωτικής.