Ανδρέας Γεωργίου: "Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε"

Ο Ανδρεάς Γεωργίου μίλησε στο περιοδικό DownTown και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε κόντρα με τον Αποστόλη Τότσικα κατά τη διάρκεια του Μπρούσκο. "Κάθε οικογένεια έχει τις διαφωνίες και τους καβγάδες της. Έτσι συνέβη και στο Μπρούσκο. Το "πλακωθήκαμε" είναι τραβηγμένο σενάριο. Σημαίνει ότι παίξαμε ξύλο.
Όχι, ξύλο με τον Αποστόλη δεν παίξαμε. Με τα αδέλφια μου τσακωνόμαστε δυο φορές την εβδομάδα, με τον Αποστόλη θα τσακωθώ μια φορά το χρόνο. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια και τώρα υπήρξε πράγματι μια διαφωνία και μια ένταση λόγω των ημερών που τον χρειαζόμουν στην Κύπρο για τα γυρίσματα, αλλά όλο αυτό πήρε μια διάσταση που δεν καταλαβαίνω. Μου μετέφεραν ότι γράφτηκε πως πλακωθήκαμε για τα λεφτά. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς οι δημοσιογράφοι το σκέφτηκαν αυτό επειδή δεν έχει γραφτεί πουθενά το όνομα του Αποστόλη για τις νέες σειρές που ετοιμάζω". 
Θα συμμετέχει ο Αποστόλης στις νέες σειρές; "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το καστ των ηθοποιών, αλλά πράγματι δεν του έχω κάνει πρόταση γιατί δεν πάμε να κάνουμε ένα νέο Μπρούσκο. Ο Αποστόλης είναι για μένα ένας σπουδαίος ηθοποιός. Δεν νομίζω λοιπόν να μείνει χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι θα βρει να δουλέψει κάπου αλλού και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει", είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.