Ελένη Μενεγάκη - Γιώργος Λιάγκας: Η αλήθεια για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η Κλεοπάτρα Πατλάκη έκανε τηλεοπτικές αποκαλύψεις ενόψει της ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν.

Για τον Σπύρο Παπαδόπουλο ανέφερε: "Ο Alpha υπέστη την μεγαλύτερη φθορά από την παρωδία των τηλεοπτικών αδειών και το Survivor. Δείχνει να μην του βγαίνει τίποτα και να κατρακυλά σε νούμερα τηλεθέασης. Το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είναι 14 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση αλλά είναι μια ακριβή παραγωγή και τα τελευταία δύο χρόνια στο δυναμικό κοινό τα νούμερά του είναι χαμηλά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί προτάσεις από πολλά κανάλια με περισσότερα χρήματα, αλλά φαίνεται η καρδιά του γέρνει στην ΕΡΤ, από εκεί που ξεκίνησε η εκπομπή". 

Για την Βίκυ Χατζηβασιλείου πρόσθεσε: "Ο Alpha αλλάζει όλο του το πρόγραμμα. Κρατάμε ένα ερωτηματικό γιατί αν του χρόνου ο Alpha αποφασίσει να μην πάει με reality και δώσει έμφαση στην μυθοπλασία, βλέπω να αλλάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέρα και ώρα". 

Και συνέχισε: "Έχουμε δει δύο νέες εκπομπές "Το καλύτερο ζευγάρι" με την Βάσω Κολλιδά και το "Ready Steady Cook" με τον Άκη Πετρετζίκη. Οι συνταγές του Άκη μοσχοπουλάνε στο Youtube, είναι καλός στην παρουσίαση, αλλά τον έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύει και ξαφνικά τον βλέπεις παρουσιαστή όταν ακριβώς απέναντί του στο Mega βλέπει τον εαυτό του να μαγειρεύει. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αποχώρηση. Όσο για "Το καλύτερο ζευγάρι" δεν φαίνεται να υπάρχει συνέχεια. Επίσημη δικαιολογία "δεν έχουμε αιτήσεις συμμετοχής". Γιατί έχουμε νούμερα; Θα ρωτήσω εγώ". 

Για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: "Φέτος δυσκολεύεται πάρα πολύ και πληρώνει την ατολμία της στο να κάνει αλλαγές πέρυσι. Ακούγονται πολλά ότι σκέφτονται να αλλάξουν την Ελένη ώρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί η Ελένη από αυτή την ώρα και μπορεί να μην κάνει τα νούμερα τηλεθέασης που είχαν συνηθίσει όμως, φέρνει πάρα πολύ χρήμα και ξελασπώνει κι άλλες εκπομπές που τρώνε χρήμα. Η Ελένη παραμένει στον Alpha. Αλλαγές κάνει, συνεργάτες εξαφανίζονται και εμφανίζονται, κάποιοι θα εξαφανιστούν εντελώς την επόμενη σεζόν. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι με το 1,5 πόδι στο βγες". 

"Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εντελώς αρνητικός να παρουσιάσει reality. Έχει ένα συμβόλαιο για δύο εκπομπές. Μια καθημερινή και μια εβδομαδιαία. Θα είναι παιχνίδι; Late night show; Ο ίδιος θέλει Infotainment. Αυτός ήταν ο πόθος του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι από τους πιο έξυπνους παρουσιαστές και είναι εργάτης. Θεωρώ ότι το πρωινό για τον Γιώργο Λιάγκα έχει τελειώσει. Από ένα σημείο και μετά ξέφυγε και είναι κρίμα γιατί είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές" συνέχισε η δημοσιογράφος στο La Biri.

Πηγή: yupiii.gr