ΑντARTες Live @THE BOX

To THE BOX εγκαινιάζει μια σειρά ακουστικών συναυλιών σε ένα ιδιαίτερο και εντελώς μη συναυλιακό χώρο, όπου νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν unplugged τη μουσική τους σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει την οικειότητα και την αμεσότητα ενός prive live στο σαλόνι μας. Την Παρασκευή 19 Μαΐου το σαλόνι μας ανοίγει στην αναρχική αλλά καθόλου άναρχη μουσική εμπειρία των ΑντARTων.


Οι AντARTες είναι ένα μουσικό ντουέτο που ασελγεί (αλλά με αγάπη) πάνω στις ελληνικές παραδοσιακές μουσικές του 20ου αιώνα. Με βασικό άξονα το ρεμπέτικο κινείται ταχυδακτυλουργικά από τα μουρμούρικα και τις σμυρνέϊκες ρομάτζες μέχρι τις καντάδες και τα χαβανέζικα. Μέσω μιας ασταμάτητης παρέλασης οργάνων, οι AντARTes υπόσχονται μια μουσική εμπειρία γεμάτη θράσος, τρυφερότητα, έκπληξη, χιούμορ αλλά και πολλά μεράκια.

Οι ΑντARTες είναι:
Αλέξης Κωτσόπουλος: φωνή, τσέλο, βιόλα ντα γκάμπα, τρομπόνι, μουσικό πριόνι,
ντέφι, καστανιέτες, καζού.
Νίκος Καρύδης: φωνή, τρομπέτα, ευφώνιο, μπαγλαμάς, χαβάγια, κιθάρα, κρουστά
Περισσότερα για τους ΑντARTες θα δείτε εδώ και θα ακούσετε εδώ

Εκείνο το βράδυ στο σαλόνι μας…
-          Θα σερβίρουμε μόνο κρασί (λευκό ή κόκκινο), κερασμένο από εμάς
-          Θα σας παρακαλέσουμε να μην καπνίζετε  - βλάπτει σοβαρά την υγεία του καλλιτέχνη. Προβλέπεται διάλειμμα στη συναυλία και ανοιχτός χώρος μπροστά ή στην πίσω αυλή του ΤΗΕ BOX όπου μπορούμε να αμαρτήσουμε ελεύθερα.
-          Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε τα κινητά σας στο αθόρυβο  - To live θα είναι unplugged! Ας μην υποχρεώσουμε τον καλλιτέχνη να αυτοσχεδιάζει κάθε φορά για να ενσωματώσει στο τραγούδι του, το ringtone του καθενός μας…
Σας περιμένουμε για ένα "ταξιδάκι στη Χονολουλού"  έστω και ολίγον φλού…

INFO 
Ώρα Έναρξης: 20.00        
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του THE BOX
Για περισσότερες πληροφορίες:  www.thebox-athens.org  / 210 6463788
*** Τους τοίχους του ΤΗΕ ΒΟΧ, εκείνη την ημέρα, θα κοσμούν έργα   του Δημήτρη Γκιόκα.
Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη
Τηλ: 210 6463788