Σάκης Ρουβάς: Η αλήθεια για την πρόσκληση στο Survivor

Ο Σάκης Ρουβάς τελικά είναι έτοιμος να εμφανιστεί στο Survivor; Όπως έγινε γνωστό τις ημέρες του Πάσχα, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του επιτυχημένου show ώστε να κάνει μια guest εμφάνιση σε ένα από τα προσεχή επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καταλληλότερη συνθήκη για την εμφάνισή του στο Survivor φαινόταν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.


Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού ο Σάκης Ρουβάς, σε συνεννόηση με την ομάδα της παραγωγής και μετά από επικοινωνία με τον παραγωγό του Survivor, Acoun Ilicali, αποφάσισε να αναβάλει την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο για λίγες εβδομάδες αργότερα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές αναζητούν το καταλληλότερο σημείο του show που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο με την Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εμφάνισή του στο Survivor γίνονται προσπάθειες να προγραμματιστεί πριν την έναρξη των live show του X-Factor αφού μετά από αυτά η παρουσία του Σάκη Ρουβά στην Ελλάδα θα είναι απολύτως απαραίτητη και ένα τέτοιο ταξίδι θα φαντάζει απαγορευτικό.


ΠΗΓΗ: yupiii.gr