Όλα όσα ξέρουμε για το γάμο της Pippa Middleton

Τoν Ιούλιο του 2016, η Pippa Middleton αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, James Matthews, και δεν χρειάστηκε πολύ για να χτιστεί ο ενθουσιασμός στην προοπτική ενός ακόμα πριγκιπικού γάμου -ή έστω της αδερφής της πριγκίπισσας. Παρακάτω, όλες οι πληροφορίες που έχουμε ως τώρα για την τελετή γάμου της Pippa. 

Η ημερομηνία 
Η Pippa και ο James θα παντρευτούν το Σάββατο, 20 Μαΐου, 2017. 

Το μέρος 
Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους στο St. Mark's Englefield στο Berkshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι θα μεταφερθούν στο σπίτι των Carole και Michael Middleton στο Bucklebury για το γαμήλιο τραπέζι. 

Το φόρεμα 
Οι λεπτομέρειες για το φόρεμα της Pippa είναι απόλυτα κρυφές, αλλά ο σχεδιαστής Giles Deacon εθεάθη να κρατάει σακούλες για ρούχα επιστρέφοντας στο σπίτι του, ξεκινώντας φήμες πως θα σχεδιάσει το νυφικό. 

Το pre-party 
Toν Μάρτιο, η Pippa πήγε ταξίδι με την αδερφή της στο Maribel της Γαλλίας, ως κομμάτι του 'bachelorette party' της. Οι δύο τους έμειναν σε ένα πανάκριβο chalet με προσωπικό chef και βοηθούς, που σιγούρευαν πως θα έχουν την τέλεια εμπειρία, όπως αναφέρεται στη The Sun. 

H (βασιλική) γαμήλια τελετή 
Ενώ η Kate Middleton έχει αποφασίσει να μην είναι επίσημο μέλος στο γαμήλιο party της αδερφής της (δεν θέλει να κλέψει την προσοχή από την Pippa), θα παρευρεθεί με τον πρίγκιπα William και ενδεχομένως να διαβάσει κάτι και στην τελετή. Τα παιδιά της, πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte, θα συμμετέχουν επίσης: η Charlotte πρόκειται να είναι ένα από τα κορίτσια με τα λουλούδια, και ο μικρός George θα είναι page boy. Στους παραδοσιακούς βρετανικούς γάμους, το page boy συνήθως κρατάει την ουρά του νυφικού ή φέρνει τις βέρες στην Αγία Τράπεζα. 

Ο αδερφός της Pippa και της Kate πιθανότατα θα έχει τον ρόλο του συνοδού, ενώ ο μικρότερος αδερφός του James, Spencer, που πρωταγωνίστησε στο βρετανικό reality show, Made in Chelsea, πρόκειται να είναι ο κουμπάρος.

Πηγή: jenny.gr (ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ)