Οι στιγμές μοναξιάς που βίωσε η Kate Middleton

Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Harry κάνουν μεγάλη προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τη Βρετανία σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας, ως ιδρυτές της καμπάνιας Heads Together. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, βασίζονται στις δικές τους προσωπικές εμπειρίες για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στους ίδιους και το κοινό.


Μπορεί η πασίγνωστη μητέρα (και πριγκίπισσα) να μην μπορεί να συγκριθεί με τις υπόλοιπες γυναίκες της χώρας που μεγαλώνουν παιδιά όσον αφορά την καθημερινή ζωή, αλλά η 35χρονη πρόσφατα επιβεβαίωσε τις υπόλοιπες μητέρες κατά τη διάρκεια ενός meeting στο Global Academy την Πέμπτη, πως η μοναξιά μετά τη γέννα δεν είναι κάτι ξένο για εκείνη. 

"Νιώθεις μοναξιά ανά στιγμές και νιώθεις απομονωμένη, αλλά στην πραγματικότητα τόσες πολλές μητέρες περνούν ακριβώς ό,τι περνάς εσύ," είπε η Middleton. "Είναι θαρραλέο να ζητάς βοήθεια στους γύρω σου". 

Η δούκισσα, επίσης, έδωσε εύσημα στον πρίγκιπα Harry όσον αφορά την πρόσφατη εξομολόγησή του σχετικά με τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Πηγή: jenny.gr (ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ)