Η Μέγκαν Μαρκλ κλείνει το blog της και ενισχύει τις περί γάμου φήμες με τον πρίγκιπα Χάρι

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του, η ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ και επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι της Αγγλίας, ανακοίνωσε ότι κλείνει το "Tig", το lifestyle blog της, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι δεν αργεί η μέρα που θα ανακοινωθεί και ο γάμος της με τον γόνο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

"Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα παθιασμένο πρότζεκτ, τελικά εξελίχθηκε σε μία συναρπαστική κοινότητα, έμπνευσης, υποστήριξης, χαράς και ελαφρότητας. Κάνατε τις μέρες μου πιο φωτεινές και γεμίσατε αυτή την εμπειρία μου με τόση χαρά. Μη σταματήσετε να ψάχνετε αυτές τις... Tig στιγμές, μη σταματήσετε να χαμογελάτε και να παίρνετε ρίσκα, μη σταματήσετε να είστε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Μα πάνω απ' όλα μην ξεχνάτε την αξία σας, όπως τόσες φορές έχω ξαναγράψει. Εσείς, καλοί μου φίλοι, ο εαυτός σας είναι αρκετός. Σας ευχαριστώ για όλα", έγραψε η πρωταγωνίστρια των "Suits" ως επίλογο της συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητάς της, ενώ το ίδιο κείμενο ανέβηκε και στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία αποχαιρετισμού. 


Και ενώ το μήνυμα ήταν πολύ γλυκό, ο βρετανικός Τύπος πίσω απ' όλο αυτό βλέπει απλώς τη σταδιακή απομάκρυνση της ηθοποιού από τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες της, καθώς -όπως μαντεύουν- οι δημοσιογράφοι έχει αρχίσει να μεθοδεύεται ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα κάνει κάτι τέτοιο: διατηρούσαν δεσμό πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση του, απλώς το έκαναν, όταν όλα είχαν δρομολογηθεί με τον τρόπο που το επιθυμούσαν οι ίδιοι. 

Φυσικά, υπάρχει και ο αντίλογος, στο ίδιο πνεύμα πάντως: κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Mαρκλ επιθυμεί να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στον ακτιβισμό και το ανθρωπιστικό έργο, δραστηριότητες ωστόσο επίσης ταιριαστές στο προφίλ μίας μέλλουσας πριγκίπισσας...

Πηγή: lifo.gr