Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα Δίδυμα φεγγάρια

Τη Δευτέρα, ο Ορέστης δημιουργεί μία αλυσιδωτή αντίδραση, όταν εκμυστηρεύεται στην Αλίκη το τέχνασμα της Ελισάβετ. Ταυτόχρονα ο Φίλιππος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν μαθαίνει πως η Αγάπη υιοθέτησε ένα κοριτσάκι. Παράλληλα αναπτερώνονται οι  ελπίδες της Λαμπρινής για μία σχέση με τον Αλέξανδρο. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης ανακαλύπτει την έλξη που του ασκεί η Σίλα.
Την ίδια στιγμή ο Παύλος, έχοντας μάθει το "κατόρθωμα" της Ελισάβετ, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Λίγο αργότερα ο Ορέστης μπαίνει στο γραφείο της Αγάπης, αποφασισμένος να της αποκαλύψει τι συνέβη με την Ελισάβετ.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017
Ο Ορέστης είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια στην Αγάπη, τελευταία στιγμή όμως κάτι γίνεται και αλλάζει γνώμη. Η Λίτσα βάζει ιδέες στη Σίλα και της λέει ότι ο Αντώνης δεν την βλέπει μόνο φιλικά. Ο Φίλιππος μαθαίνει ότι η Μαρουσώ θέλει να ανοίξει καινούρια ταβέρνα, αλλά της κόβει τα φτερά. Στο μεταξύ, η Αρετή φτάνει στα όρια της με τον Παύλο και κάνει μια μικρή επανάσταση. Η Ελισάβετ εξομολογείται στην Αγάπη ότι ντύθηκε σαν κι αυτή και πήγε και έκανε έρωτα με τον Ορέστη. Η Λαμπρινή ανακαλύπτει επιτέλους τον άντρα με τα δύο Άλφα, που της βρήκε η Αρετή στον καφέ! Παράλληλα, ο Φίλιππος συναντιέται με τη Φραντζέσκα και οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν. Ο Ορέστης καλεί την Αγάπη σε δείπνο και της κάνει πρόταση γάμου!

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017
Η πρόταση γάμου που κάνει ο Ορέστης στην Αγάπη πέφτει στο κενό. Η Αγάπη αρνείται κι ο Ορέστης δεν μπορεί να το πιστέψει.. Φανερά απογοητευμένος μιλάει στην Αλίκη και της λέει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την εταιρία. Ο Φίλιππος βρίσκεται ξανά ερωτικά με τη Φραντζέσκα. Είναι η αρχή μιας σχέσης ή το τέλος μιας συνεργασίας; Η σχέση του Αντώνη με την Αφροδίτη έχει φτάσει στο τέλος της, όμως κανείς από τους δύο, δεν έχει το κουράγιο να την τελειώσει. Η Ελισάβετ θυμωμένη από την απαξιωτική συμπεριφορά του Ορέστη απέναντι της, μπαίνει εν ώρα εργασίας στο γραφείο του, που βρίσκεται μαζί με την Αγάπη, αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.. ή να την μπερδέψει τελείως. 

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017
Η έφοδος της Ελισάβετ στο γραφείο της Αγάπης και η προσπάθειά της να αποκαλύψει τι συνέβη μεταξύ εκείνης και του Ορέστη, έχει ένα απρόσμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα ο Αντώνης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στη Σίλα, αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αντιληπτός από την Αφροδίτη. Παράλληλα μία τυχαία συνάντηση του Φίλιππου με τον Ορέστη, θα τους οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Συγχρόνως η Αρετή προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή της, παίρνοντας δραστικά μέτρα, που οδηγούν σε ευτράπελες καταστάσεις. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος κάνει μία μεγάλη έκπληξη στην ανυποψίαστη Φραντζέσκα. Λίγο αργότερα ο Παύλος ζητά κάτι απίθανο από την Ελισάβετ, ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη απαιτεί το ίδιο πράγμα από την Αγάπη.   

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η Αγάπη μιλάει πολύ σκληρά στην Αλίκη.. το ίδιο όμως κάνει και η Ελισάβετ στον Παύλο. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή και η Αρετή κάνουν επίσκεψη στα "Δύο Άλφα" που βρήκαν στον καφέ και εκπλήσσονται πολύ ευχάριστα! Στη συνέχεια θέλουν να μάθουν αν είναι παντρεμένος και πάνε στο μοναστήρι με σχέδιο, για να συναντήσουν τον Αντώνη! Η Αλίκη ανησυχεί όλο και περισσότερο με την κατάσταση της Μάρθας και αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της. Ο Αντώνης βγαίνει για ραντεβού με τη Σίλα, η Αφροδίτη όμως τους ακολουθεί και τους βλέπει μαζί. Η Αγάπη ζητάει από τον Ορέστη να της επιστρέψει το δαχτυλίδι που της αγόρασε.