Δέσποινα Βανδή - Όσα είπε για τον γάμο της και τους καβγάδες με τον Νικολαΐδη: "Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, δεν πρέπει να αφήνεις μέσα σου πράγματα να διογκώνονται"

Στον Θέμη Γεωργαντά για τα 20 χρόνια της εκπομπής ΟΚ έδωσε συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση και τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη την ημέρα που συμπλήρωσαν 18 χρόνια έγγραμου βίου.

"Παθαίνω σοκ, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως πέρασαν 18 χρόνια με τον Ντέμη. Θέλει υπομονή και πάνω απ' όλα θέλει επικοινωνία, γιατί αν χαθεί η επικοινωνία και ο σεβασμός στην επικοινωνία. Δεν μαλώνουμε υψώνοντας φωνές και ποτέ δεν έχει βρίσει ο ένας τον άλλον ποτέ. Αν φτάσω στο σημείο να τον βρίσω, σημαίνει ότι κάτι έχει χαθεί. Εννοείται ότι μαλώνουμε, διαφωνούμε. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, δεν πρέπει να αφήνεις μέσα σου πράγματα και να διογκώνονται και να κάνεις μία μέρα ένα απότομο μπαμ. Όταν έγινα μαμά έβλεπα κρεβάτι, έβλεπα μόνο ύπνο, αλλά δεν πρέπει να το αφήνεις. Να θυμάστε πώς ήσασταν τον πρώτο καιρό που ήσασταν ερωτευμένοι" είπε χαρακτηριστικά.Πηγή: yupiii.gr (Μαρία Χάλαρη)