Γρηγόρης Γκουντάρας: Η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και η φετινή, περίεργη τηλεοπτική χρονιά

Συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη από το 2001 και όπως λέει δεν του έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να κάνει κάτι άλλο γιατί η συγκεκριμένη συνεργασία για εκείνον είναι δεύτερη οικογένεια. 

Γρηγόρη, είσαι τόσα χρόνια σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά δεν σε βλέπουμε ποτέ να δίνεις συνεντεύξεις. Γιατί; 
Δεν νιώθω πως έχω κάτι να πω. Είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ζωντανά, ό,τι έχω να πω το λέω από εκεί. Τώρα, όμως, κάνουμε με τη Ναταλί κάτι που έχουμε αγαπήσει πολύ και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την κοινή μας προσπάθεια με τον κόσμο. 

Πώς βλέπεις τη φετινή τηλεοπτική χρονιά; 
Ξεκίνησε περίεργα και συνεχίζει περίεργα. Όπως είναι και τα πράγματα στην Ελλάδα, την οικονομία και όλη μας τη ζωή. 

Είσαι περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Πώς ξεκίνησε η συνεργασία σας; 
Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 1992 στο TV Magic. Θυμάμαι τότε ότι πήγαινα από το Χαλάνδρι στον Πειραιά με τρία λεωφορεία – και δεν πληρωνόμουν. Τη σεζόν 1995-96 πήγα στον ANT1 και στην εκπομπή Κάτσε Καλά, όπου έμεινα από την πρώτη εκπομπή μέχρι την τελευταία ως αρχισυντάκτης. Το 2001, παράλληλα με το Κάτσε Καλά, συνεργάστηκα με την Ελένη στον Πρωινό Καφέ. Από τότε είμαστε μαζί. Για μένα είναι δεύτερη οικογένεια. 

Δεν ένιωσες ποτέ την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό; 
Είμαι σταθερός άνθρωπος, δεν είμαι καθόλου των αλλαγών. Όταν είσαι καλά, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αλλαγές. Αυτό που βιώνουμε είναι παραπάνω από δουλειά. Είναι σχέση ζωής, οικογένεια. Δυστυχώς έχασα τους γονείς μου νωρίς και βρήκα στη συνεργασία μας τη δεύτερη οικογένειά μου.

Πηγή: peoplegreece.com (ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ)