Ο Ashton Kutcher μιλάει για τη Demi Moore και τις φήμες για απιστία

Το Σάββατο, ο Ashton Kutcher, εμφανίστηκε στην Iowa, για να λάβει το Character Award, στο Ron Pearson Center. Στον ευχαριστήριο λόγο του, ανέφερε τον δραματικό του χωρισμό με τη Demi Moore.

"Είμαι, επίσης, μάλλον το πρώτο άτομο που παίρνει αυτό το βραβείο και το όνομά του έχει υπάρξει παντού σε όλα τα περιοδικά με gossip ως μοιχός, πριν από πέντε χρόνια", είπε ο Kutcher, σύμφωνα με το People. 

"Ο χαρακτήρας έρχεται όταν αυτά τα περιοδικά σε ξεσκίζουν για κάτι που έκανες ή δεν έκανες και πρέπει να βγεις και να κάνεις performance την επόμενη μέρα -ενώ όλοι σε κοιτάνε σαν να είσαι μοιχός". 

Ο Kutcher και η Moore χώρισαν το 2011, πριν πάρουν οριστικό διαζύγιο το 2013, ωστόσο οι φήμες για απιστία από τη μεριά του Kutcher κυνηγούσαν το ζευγάρι για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Όταν η Moore ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Kutcher, έκανε μία επίσημη δήλωση που έμοιαζε σαν να εννοεί πως χώριζε μαζί του εξαιτίας της απιστίας του: "Mε μεγάλη στενοχώρια και βαριά καρδιά, αποφάσισα να τερματίσω τον γάμο έξι χρόνων με τον Ashton," είπε η Moore στο Associated Press. "Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος, υπάρχουν συγκεκριμένες αξίες και όρκοι που κράτησα ιερούς, και με αυτό το πνεύμα έχω διαλέξει να πορευτώ μπροστά στη ζωή μου". 

Βέβαια, υπήρχε λόγος που ο Kutcher αναφέρθηκε στο γεγονός του χωρισμού: "Είχα την τύχη να πάρω διαζύγιο γιατί ένιωσα τον αντίκτυπό του και πόσος χαμός υπάρχει μέσα σε αυτό και πόση αγάπη υπάρχει μέσα σε αυτό και δεν είναι ούτε τακτοποιημένο ούτε καθαρό ούτε ακατάστατο. Και κατάλαβα επιτέλους το διαζύγιο των γονιών μου με πολύ διαφορετικό τρόπο".

Πηγή: jenny.gr (ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ)