Η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis σε μια μοναδική μουσική παράσταση στη Σφίγγα!

Ο Alex Papadiamantis, συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και  ορχηστρική μουσική την Παρασκευή 21 Απριλίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλες μεσογειακές χώρες. 


Δέσαμε την "Αλεξάνδρεια" του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" του Νίκου Ζούδιαρη. Το ισπανικό φλαμένγκο με τα πορτογαλικά φάντο, και τα ελληνικά δημοτικά  με τα κυπριακά μας. Όλα αυτά, μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου, αποτελούν το μαγευτικό ταξίδι μας στις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου. 

Η Σύλβια Ευθυμίου, θα πλαισιώσει αυτές τις αναφορές με μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντας επίσης και τραγούδια από τον νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

Ενδεικτικά τα ήδη τραγούδια που κυκλοφορούν σε μορφή single είναι τα "Να βγεις από τα Χρώματα" σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη "Τρεις Αναπνοές" σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα "Μέσα στο Χθες" σε στίχο Αλέξανδρου Μανταλβάνου και το νέο της single "Κι εγώ είμαι Εδώ". 


Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια αλλά και σε ολόκληρο το δίσκο υπογράφει ο Alex Papadiamantis  και κυκλοφορούν από την Heaven music & 14 music records. 

Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
Electric violins: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Γιάννης Μούντριχας
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Σπύρος Φούκης 

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12  ευρώ με μπύρα ή κρασί