Κώστας Κοκκινάκης - Όσα δεν ξέρεις για τον πολίστα που κλέβει την παράσταση στο Survivor

Ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε ευρύτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες πολίστες και μάλιστα Ολυμπιονίκης! Φέτος έχει κλέψει την παράσταση λόγω της συμμετοχής του στο Survivor, γι' αυτό και στο Yupiii συγκεντρώσαμε όσα μπορούν να σε κάνουν να τον γνωρίσεις καλύτερα.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι διεθνής Έλληνας πολίστας, έχει συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έχει κατακτήσει και αρκετές διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αν και λείπει στον Άγιο Δομίνικο, ανήκει στην ομάδα του Υδραϊκού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό. 

Ειδικά στη δεκαετία του '90 και του '00 μεσουρανούσε στις πισίνες ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αρκετές φωτογραφίες από τα παλιά. 

Στα προσωπικά του, από την άλλη, είναι ελάχιστα πράγματα γνωστά. Υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή του Υπουργού Αμύνης, Πάνου Καμμένου, Αλεξία Καμμένου, η οποία είναι η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης. Μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Ηλιάννα, η οποία είναι 16 ετών και έχει πάρει την ομορφιά των γονιών της. 

Τέλος, στα μέσα του 2016, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με την Εριέττα Κούρκουλου.

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)