Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ σε μία διαφήμιση-παρωδία για το Saturday Night Live

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μία guest εμφάνιση στο "Saturday Night Live" και υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ σε μία διαφήμιση - παρωδία που ασκεί κριτική στην κόρη του Αμερικανού προέδρου."Κάθε άντρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της" ακούγεται μία φωνή να λέει την ώρα που η Σκάρλετ/Ιβάνκα κάνει την είσοδό της σε ένα επίσημο πάρτι. 
"Όταν μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια στρέφονται πάνω της, είναι η Ιβάνκα", συνεχίζει η φωνή της αφηγήτριας. "Μία γυναίκα σαν αυτή αξίζει ένα δικό της άρωμα. Επειδή είναι όμορφη. Είναι δυναμική. Είναι..."συνένοχη"", προσθέτει η φωνή για να αποκαλύψει μαζί το όνομα του αρώματος (σ.σ. Compicit), μία έμμεση κριτική στην παθητική στάση που τηρεί η κόρη του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου απέναντι στις απόψεις του Αμερικανού προέδρου, αλλά και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σεξιστική συμπεριφορά και μισογυνισμό. 
Η διαφήμιση - παρωδία ολοκληρώνεται με τη φράση: "Το άρωμα της γυναίκας που μπορεί να τα σταματήσει όλα, αλλά δεν θα το κάνει".Πηγή: lifo.gr