Οι KollektivA στο Gagarin

Το συγκρότημα ταυτόσημο των εκρηκτικών live! Ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά group της ελληνικής rock σκηνής πάντα επίκαιρο και αντισυμβατικό, για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin για ένα live με μοναδικούς Special Guests.

Πιο ώριμοι και αιχμηροί από ποτέ... Έτοιμοι για το καλύτερο live στην μέχρι τώρα πορεία τους, οι KollektivA θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Θα γίνουν ένα με τον κόσμο δημιουργώντας ένα φλεγόμενο συναυλιακό τοπίο στo Gagarin, το Σάββατο 8 Απριλίου. 

Σε μία από τις πιο δημιουργικές τους φάσεις σκοπεύουν να ξεσηκώσουν το κοινό με παλιές επιτυχίες, αλλά και κομμάτια από το νέο δίσκο τους, με τίτλο "Σύρματα", την πιο "in your face", άμεση και rock 'n' roll δουλειά τους! 

Η βραδιά θα ξεκινήσει δυναμικά με dj set από Coffee Break Cookies. Λίγο αργότερα οι KollektivΑ θα ανέβουν στη σκηνή έτοιμοι να μας απογειώσουν και να καλωσορίσουν του φίλους τους: Dimitris Kalantzis (Tsopana Rave), Νικόλας Ράζασταρρ Kαρίμαλης (Razastarr ) Monimos Katoikos, Mc Yinka, PsyClinic TactiX θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin μαζί με τους KollektivA σε ένα "προκλητικό" rock – hip hop crossover! 

KOLLEKTIVA
"The Cradle Will Rock" 

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ (early bird), 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, Public, SevenSpots 

Gagarin 205 | Λιοσίων 205, Αθήνα | 104 45
Tel: 211 4112500