Νίκος Μουτσινάς - H πρώτη εμφάνιση μετά την επιστροφή στον ΑΝΤ1: Όσα είπε για το κόψιμο του "Ξαναδέστε τους"

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στα παλιά του λημέρια, καθώς ήταν καλεσμένος στο "ΣουΚου", όπου μίλησε για πρώτη φορά για το κόψιμο του "Ξαναδέστε τους", αλλά και για το "Your Face Sounds Familiar".


Αρχικά, μέσω βίντεο η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την σχέση των δύο παρουσιαστών, τονίζοντας πως: "Κάναμε το "Δέστε τους" τότε και κάναμε τόσο ωραία νούμερα και να...ζήσαμε φέτος και το κόψιμο. Δεν ξέρω εάν στο δικό μας μυαλό αυτό θεωρείται αποτυχία γιατί εμείς ακόμη και αυτό που έγινε φέτος το βιώσαμε πολύ ωραία, με πολύ γέλιο, χαρήκαμε πολύ που το ξανακάναμε, απλά στη ζωή συμβαίνουν και αυτά". 

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: "Είχαν γίνει κουβέντες, ότι η εκπομπή δεν πάει πάρα πολύ καλά, πέφτανε τα νούμερα. Οπότε με όλο αυτόν τον πανικό που ζει φέτος η τηλεόραση, που λέγεται, Survivor, ΣΚΑΪ, The Voice, X-factor.. Παναγιά μου τι άλλο θα βγάλουν απέναντι; Όλο αυτό έχει ταράξει όλο το σύστημα της τηλεόρασης, έχει ταράξει και τα θέατρα. Ο κόσμος κάθεται σπίτι και βλέπει τηλεόραση". 

Τι είπε όμως για την μεσημεριανή παρέα που τελικά δεν πέτυχε; "Με την Τζώρτζια Παναγή δεν έδεσε η συνταγή χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, δεν είναι ευγένεια αυτό. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει".

Πηγή: yupiii.gr (Μανταλένα Κουβάτση)