Γουίλι Καλβουρτζής: Η πικρία για την αποχώρηση του και τη σχέση του με τον Ορέστη Τσανγκ

Η συμμετοχή του Γουίλι Καλβουρτζή στο Survivor τελείωσε αρκετά σύντομα, καθώς ο νέος "Μαχητής" αποχώρησε την Τετάρτη. Πριν φύγει από το νησί της Καραϊβικής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Survivor στο Facebook, μιλώντας για τους συμπαίκτες του, αλλά και για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα.


Αρχικά τόνισε πως: "Τα συναισθήματά μου είναι λίγο ανάμεικτα, διότι, καταρχήν δεν το περίμενα να φύγω τόσο γρήγορα. Βγήκα προτεινόμενος γιατί θεωρώ ότι, δεν πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα. Η ομάδα όταν μπήκα ήταν σε μια κατάσταση ηττοπάθειας, πεσμένη ψυχολογικά, πάρα πολύ χάλια. Προσπάθησα με το γέλιο και τη χαρά που έχω να τους ανεβάσω λίγο ψυχολογικά, αλλά αυτό αποδείχτηκε μπούμερανγκ γιατί αντί να τους ανεβάσω εγώ με τράβηξαν αυτοί προς τα κάτω". 
Και συνέχισε: "Τις τελευταίες 3-4 ημέρες φτιάξαμε κάτι υπέροχο μεταξύ μας. Γελούσαμε, μιλούσαμε, παίζαμε… Εκεί που άρχισε να δένει το γλυκό κι εγώ ήμουν το κερασάκι στην τούρτα, εκεί πέρα κάποιος έσπρωξε την τούρτα, έπεσε κάτω και χάλασε. Πιο πολύ παρέα κάναμε με τον Ορέστη Τσανγκ που είναι και Θεσσαλονικιός. Θέλω να του πω να σταματήσει να μιλάει σαν πολιτικός και να είναι ο εαυτός του".
Ποιος θεωρεί ότι θα είναι ο νικητής; Ο Γουίλι είπε: "Για τον νικητή του Survivor πιστεύω ότι θα γίνει κόντρα μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Μάριου του Κύπριου. Ελπίζω να το πάρει ο Μάριος γιατί το αξίζει".


ΠΗΓΗ: yupiii.gr