Κατάδυση σ' έναν άδοξο έρωτα


Η Γιώτα Φέστα επιστρέφει με την "Αναγνώριση" του Άκη Δήμου, μια ερωτική ιστορία σαν κι αυτές που περνούν πάνω απ' τις ζωές μας και τις σαρώνουν. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία της ίδιας και της Φρόσως Μαστρόκαλου στο Θέατρο Τ, από την Παρασκευή 3 Μαρτίου και για 6 μόνο παραστάσεις. 

Η "Αναγνώριση" είναι η ιστορία μιας προδομένης γυναίκας. Μιας γυναίκας που περιμένει κάθε Πέμπτη απόγευμα έναν άντρα. Ξαφνικά την καλούν για αναγνώριση. Από κει θα ξεκινήσει μια διαδρομή/αναδρομή, που θα την οδηγήσει σε πιο βαθιές αποκαλύψεις, για τον έρωτα, αλλά και για την ίδια τη ζωή και τη ζωή της. Μια μοναχική κατάδυση στον βυθό ενός άδοξου έρωτα, μια σκηνική εξομολόγηση χωρίς παραλήπτη, με φόντο την οριστική απουσία του πάθους.

"Ήθελα να γράψω αυτή την ιστορία" σημειώνει ο Άκης Δήμου, "γι' αυτή τη γυναίκα και γι' αυτόν τον άντρα, που είναι ανυπόφορα παρών σ' αυτό το έργο, κι ας μη μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη...". 

Συντελεστές: Κείμενο: Άκης Δήμου. Σκηνοθεσία: Φρόσω Μαστρόκαλου – Γιώτα Φέστα. Σχεδιασμός ήχου: Σοφία Καμαγιάννη. Φωτογραφίες: Anna Kei. Ερμηνεύει η Γιώτα Φέστα. 

Πληροφορίες: Θέατρο Τ,  Αλεξάνδρου. Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη. Παραστάσεις: Παρασκευή-Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 19:00. Διάρκεια παράστασης: 60'. Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10€ / Μειωμένο 7€ / Ατέλεια: 5€

Πηγή: tospirto.net