"Μοιραία έλξη": Το νέο καθημερινό σήριαλ του Ant1

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία νέα τηλεοπτική πρόταση για τη σεζόν, από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30, που υπόσχεται να μας καθηλώσει. Η σειρά "ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ" που έκανε πρεμιέρα στο τουρκικό STAR TV τον περασμένο Νοέμβριο, σημειώνει καθημερινά ρεκόρ τηλεθέασης, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τα social media να χτυπούν κόκκινο.

Πρωταγωνιστές της σειράς, δύο super star της Τουρκίας αλλά και ήδη γνωστοί και αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ο Kıvanç Tatlıtuğ (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ, AΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ) και η Tuba Büyüküstün (ASI), ενώνουν τις δυνάμεις τους και η συνέχεια είναι εκρηκτική.
Ένα παλιό μυστικό, ένας μεγάλος αλλά επικίνδυνος έρωτας και παιχνίδια ισχύος βρίσκονται καθημερινά στο προσκήνιο κάνοντας τη σειρά εθιστική! Έρωτας, δίψα για εκδίκηση, ένοχα μυστικά,  ζήλια, επικίνδυνα παιχνίδια, δολοπλοκίες, συγκρούσεις και πολλές ανατροπές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο να… τρέχουν!
Δραματική - Αισθηματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2016
ΣKHNOΘΕΣΙΑ: Ali Bilgin

ΠAIZOYN: Kıvanç Tatlıtuğ (Τζεσούρ), Tuba Büyüküstün (Σουχάν), Tamer Levent (Ταχσίν Κορλουντάγ), Erkan Avcı (Κορχάν), Serkan Altunorak (Μπουλέντ), Sezin Akbaşoğulları (Τζαχιντέ).