Είναι οριστικό: αναλαμβάνουν το STAR ACADEMY

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες και σύντομα το STAR ACADEMY θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους 16 συμμετέχοντες. Το διάσημο και πετυχημένο σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί talent show έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του EPSILON και είναι οριστικό ότι στην κριτική επιτροπή του θα είναι η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ σε κάθε live θα υπάρχει και ένας guest κριτής.

Εκτός όμως από την οριστικοποίηση της τριμελούς μόνιμης κριτικής επιτροπής οριστικό είναι πλέον και το ποιοι θα αναλάβουν να καλωσορίζουν τους τηλεθεατές σε κάθε live του μουσικού project. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες είναι σίγουρο ότι την παρουσίαση αναλαμβάνουν η Ναταλία Γερμανού και ο Μένιος Φουρθιώτης και κάθε βδομάδα θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες στη σκηνή, όπου θα προσπαθούν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή, αλλά και τους τηλεθεατές με τις φωνητικές τους ικανότητες.
Tο STAR ACADEMY να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο και οι τηλεθεατές να παρακολουθούν καθημερινά τη διαμονή και τα μαθήματα των 16 σπουδαστών, ενώ τα live του θα μεταδίδονται κάθε Δευτέρα βράδυ.


ΠΗΓΗ: newsit.gr (Γρηγόρης Μελάς)