Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλάει για τον Ντόναλντ Τράμπ και τη σεξουαλικότητά της στο "Saturday Night Live"


Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν το επεισόδιο του "Saturday Night Live", το πρώτο μετά τον απόηχο των αντιδράσεων εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Και ποια καλύτερη μάλιστα για να ξεκινήσει το επεισόδιο αυτό από την Κρίστεν Στιούαρτ, την οποία είχε βάλει στο μάτι ο Τραμπ το 2012 όταν με ένα tweet του αποφάσισε να σχολιάσει τον χωρισμό της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον και να την "ξεφτιλίσει" δημοσίως. 

Ολα αυτά, αλλά και η ίδια η σεξουαλικότητα της, ήταν τα κύρια θέματα του μονολόγου της στην αρχή του επεισοδίου του Σαββάτου. 
Είπε πως ο Τραμπ μάλλον πρέπει να ήταν περισσότερο ερωτευμένος με τον Ρόμπερτ Πάτινσον από ό,τι ήταν η ίδια. Αλλά προς το τέλος είπε, κατά λάθος, την λέξη "fuck" κάνοντάς την να κοκκινήσει και να πει πως "δεν θα ξανάρθω ποτέ". 
Αν και η Κρίστεν Στιούαρτ δεν είναι και τόσο γνωστή για το τακτ της και την επίδοσή της στην κωμωδία φαίνεται πως θα γλιτώσει - ως γκεστ - την όποια επίπληξη από τους παραγωγούς της σειράς, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν απολύσει την Τζένι Σλέιτ όταν έκανε το ίδιο λάθος με αυτήν. 
Οπως και να 'χει, απολαύστε τον υπέροχο μονόλογό της παρακάτω και δείτε και το σκετσάκι της "Totinos". 
Ο επόμενος παρουσιαστής θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο ίδιος - δηλαδή ο Αλεκ Μπόλντγουιν, κάτι που περιμένουν πώς και πώς οι θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=Qc4ahnZzVM4

https://www.youtube.com/watch?v=A4kpVO56OBU 

Πηγή: flix.gr (Χρήστος Μπακατσέλος)