Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το λάθος που έκανε και ζήτησε "συγνώμη"


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παίζει στις παραστάσεις "Δείπνο ηλιθίων" στο Θέατρο Κάππα και "Το ζευγάρι της χρονιάς" στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και μιλά στο People για κάθε "Τελευταία φορά που...". Βρέθηκες σε ένα φριχτά βαρετό δείπνο και τι έκανες για να αντέξεις... 
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχη να βρίσκομαι σε βαρετά τραπέζια αλλά όποτε μου συμβαίνει να αισθάνομαι ότι δεν περνάω καλά προσπαθώ να ανακαλύπτω πράγματα για τους συνομιλητές μου και να μην το βάζω κάτω γιατί αναρωτιέμαι αν εγώ πρώτα από όλα έχω θέμα και όχι οι άλλοι. 

Παραδέχτηκες ένα λάθος σου 
Χθες το βράδυ που σκέφτηκα για ένα λάθος που είχα κάνει απέναντι σε μια φιλική σχέση και πήρα τηλέφωνο να το συζητήσω και να το παραδεχθώ.

Γέλασες με την ψυχή σου 
Γέλασα με την ψυχή μου την Κυριακή, σε μια αναφορά που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μια ιστορία που εκτυλίχθηκε σε ένα νησί. Βέβαια, είμαι τυχερός γιατί συχνά πυκνά γελάω με την ψυχή μου και είναι πολύ θετικό το ότι μου συμβαίνει.

Είπες "ναι, τώρα είμαι ευτυχισμένος" 
Το λέω κάθε μέρα γιατί μπορώ και κάνω αυτό που αγαπάω με τους ανθρώπους που αγαπάω.

Σκέφτηκες "μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο" 
Συνήθως στις ημερομηνίες που έχουν "φύγει" αγαπημένα πρόσωπα, αλλά από την άλλη αυτό είναι και το μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής και της δίκης μας συνείδησης απέναντι σε αυτά που αντιλαμβανόμαστε πριν φύγουν από κοντά μας. 

Είπες ένα αθώο ψέμα 
Πριν από λίγο (στην ερώτηση 4) γιατί και τώρα είμαι ευτυχισμένος!

Πηγή: peoplegreece.com (Μαρίνος Βυθούλκας)