Μαίρη Συνατσάκη - Τι είπε για το "Ξαναδέστε τους", τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου


Εν μέσω των τηλεοπτικών αλλαγών που αφορούν στο "Ξαναδέστε τους", η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εφημερίδα RealNews για την τηλεοπτική "παρέα" της εκπομπής, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και για την προσωπική της ζωή. 

Πώς είναι η ζωή με τους "Ξαναδέστε τους"; 
Η ζωή με τους "Ξαναδέστε τους" ρέει απροβλημάτιστη και με έναν τρόπο που μου είχε λείψει. Οπότε έχει μια ροή που είναι πολύ χαλαρή. Είναι ωραίο να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά σου και να χαίρεσαι για τα άτομα που πρόκειται να συναναστραφείς μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι απαιτητικός;
Ο Νίκος έχει απαιτήσεις ως ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη δουλειά του και θέλει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θέλει να βγαίνει στον αέρα ένα αποτέλεσμα στο οποίο να μην υπάρχει το 100% του εαυτού μας. Επίσης ο Νίκος έχει και τη ματιά του σκηνοθέτη, γι' αυτό θέλει να είσαι παρών στην εκπομπή, την ώρα που αυτή γίνεται. Θέλει να είσαι σε μια εγρήγορση, ώστε να γίνονται οι πάσες ωραία και να υπάρχει η ανταλλαγή ενεργειών. Εμένα μου αρέσει, γιατί βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σε αυτό.

Σε έχει ενοχλήσει η τηλεοπτική επικοινωνία που έχεις με την Κατερίνα Καινούργιου;
Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή της. Έχω δει μόνο τις αναπαραγωγές που αφορούν εμάς. Δεν καταλαβαίνω καθόλου γιατί υπάρχει αυτή η δυναμική της σχέσης μου με την Κατερίνα στα Μέσα. Δεν θέλω να υπάρχει, γιατί δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες ή συνεργάτες.

Τι νιώθεις όταν βλέπεις πρωτοσέλιδο την προσωπική σου ζωή;
Δεν μου προκαλεί κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα. Δεν με ξενίζει, επειδή ξέρω τους κανόνες του χώρου. Πιο πολύ ενδιαφέρομαι για το πώς είναι ο άνθρωπός μου μέσα σε αυτό.

Έχει τελειώσει μια σχέση σου λόγω της αναγνωρισιμότητάς σου;
Δεν είμαι από τις περιπτώσεις των ανθρώπων που τους κυνηγούν και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Φυσικά έχει τύχει να δούμε φωτογράφους κάτω από το σπίτι και να απορήσουμε, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Αν κάποιος πει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο, τότε όντως δεν μπορεί. Δεν μπορώ ούτε να τον πείσω, ούτε να τον πιέσω. Προσπαθούμε να μην προκαλούμε. Έχει τύχει να μην κάνω δημόσιες εμφανίσεις και να βγω μόνο μια φορά φέτος με τον σύντροφό μου δημόσια. Είμαι διακριτική.

Θα άφηνες για χάρη του την τηλεόραση;
Μπορώ να με φανταστώ και σε άλλα πράγματα εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτού του είδους οι συμφωνίες στις σχέσεις. Είναι πράγματα που δείχνουν πως δεν έχεις επί της ουσίας συνδεθεί πραγματικά με τον άλλον.