Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η νέα Μαντάμ Σουσού


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα είναι η Μαντάμ Σουσού στην ομώνυμη δημοφιλή κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά. Η γνωστή κωμική ηθοποιός επιστρέφει στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να δώσει σάρκα και οστά στη διάσημη μεγαλομανή και ακατάδεκτη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, που λατρεύτηκε από πολλές γενιές Ελλήνων, κυρίως μετά τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της αντίστοιχης σειράς που προβλήθηκε από την ΕΡΤ το 1986, με την Άννα Παναγιωτοπούλου στο ρόλο της Σουσούς, τον Θανάση Παπαγεωργίου (ο ίδιος τη σκηνοθέτησε) στο ρόλο του φτωχού συζύγου Παναγιωτάκη, και τον  Άγγελο Αντωνόπουλο στο ρόλο του τυχοδιώκτη, απατεώνα "αριστοκράτη" συζύγου Καντακουζηνού. 

Το έργο θα παρουσιαστεί στο θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και διασκευή της ίδιας της Δήμητρας Παπαδόπουλου σε μια παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, τραγούδι, νοσταλγία μα και σάτιρα. 
Να σημειωθεί πως η Μαντάμ Σουσού ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία. Την ηρωίδα του Ψαθά έχουν ενσαρκώσει μεγάλες Ελληνίδες ηθοποιοί, όπως η Μαρίκα Νέζερ, η Γεωργία Βασιλειάδου και η Μαίρη Αρώνη. 
Το έργο αυτό θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου για τα επόμενα 10 χρόνια. 

Ιnfo: Εναρξη προπώλησης Ιούνιος 2017. Πρεμιέρα Οκτώβριος 2017