Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Θα επιστρέψει η Τατιάνα στην Κουλντογκ; Και πώς θα γίνει αυτό αν η ταυτότητά της πρέπει να παραμείνει κρυφή; Τι βλέπει η Τάρα όταν επισκέπτεται τον Φρίντομ; Θα καταφέρουν ο Ανδρέας κι ο Φρίντομ να βρουν την Λυδία; Τι ζητάει ο Στάθης από τον Αλέξανδρο; Τι είχε υποσχεθεί η Μαριλένα στην Κρίστη και τι καινούριες παρεξηγήσεις θα φέρει η περιπλανώμενη ανθοδέσμη;Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ", από Δευτέρα 20 έως και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 66  – 69 (Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017)

Η Σεσίλια εκνευρισμένη με τον Γιώργο που δεν αντιστέκεται στη δικτατορία της Τότας, κάνει μια επίσκεψη στον Φρίντομ. Η Γκέλυ συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα πιο ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο, την ώρα που η Αλίκη δυναμώνει την πίεση της στον Αλέξανδρο να μείνει μακρυά απ’ την Γκέλυ. Ο Φρίντομ αποφασίζει να διαβάζει για το σχολέιο για να εντυπωσιάσει την κυρία ενώ μια περιπλανώμενη ανθοδέσμη αλλάζει δραστικά τις ζωές πολλών από τους Συμμαθητές, πηγαίνοντας τις ένα βήμα μπροστά...
Η Μαριλένα ζητάει την βοήθεια του Γιώργου σχετικά με την επιστροφή της Τατιάνας ενώ ο Ανδρέας και ο Φρίντομ στην τάξη κάνουν τη ζωή της Αμιλίας δύσκολη. Στην Κούλντογκ η Γκέλυ ενημερώνει τον Νικόλα και τον Βαγγέλη για το σποτάκι του Σούπερφσουτ ενώ η Τατιάνα αναλαμβάνει για λογαριασμό της Κρίστης, να μάθει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ Τάρας και Φραγκίσκου. Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον ντέτεκτιβ να σβήσει από τα ηχογραφημένα αρχεία που θα παραδώσει στη Μαριλένα το τηλεφώνημα που αποκαλύπτει τα πραγματικά της σχέδια. Ο Αρης κι η Μπέτυ παρηγορούν την Κρίστη για τον Φραγκίσκο, την ίδια ώρα που εκείνος προσπαθεί να μάθει πράγματα για τα αισθήματα της Κρίστης από τον Φρίντομ.
Ο Ανδρέας κι ο Φρίντομ αποφασίζουν να βρουν την Λυδία πριν το καταφέρουν η Μαριλένα με την Τάρα, με εμπόδιο την συνεχή παρουσία της Τάρας που δεν αφήνει τον Φρίντομ σε ησυχία. Ο Γιώργος βοηθάει στην επιστροφή της «Αθανασίας» στην Κούλντογκ, ο Φραγκίσκος βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση γι’ αυτόν κι ο Στάθης ζητάει την βοήθεια του Αλέξανδρου. Η Μαριλένα υποψιάζεται ποιος έχει στα χέρια του το μαγνητοφωνάκι με τις παρεξηγήσεις, η παρεξήγηση ανάμεσα στην Κρίστη και τον Φραγκίσκο συνεχίζεται κι η Τάρα κάνει μια ανακάλυψη. Η Μαριλένα θυμάται την υπόσχεση που είχε δώσει στην Κρίστη ενώ η ανθοδέσμη συνεχίζει να αναστατώνει την Κούλντογκ και τις ερωτικές σχέσεις των Συμμαθητών.