Κρατερός Κατσούλης - Μιλάει ανοιχτά για το κόψιμο της εκπομπής τους


Λίγες ημέρες μετά το ξαφνικό τέλος της εκπομπής "Έτοιμο Το Πρωινό" και την απομάκρυνσή του από το Epsilon, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Καλεσμένος στο "The 2Night Show' της Τετάρτης, ο γνωστός ηθοποιός είπε: "Έχουν γραφτεί οι συμφωνίες που κάναμε. Τα πάντα όλα λεπτομερώς. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια εκπομπή. Και δυστυχώς υπήρξαν πολλές εκκρεμότητες, υπάρχουν ακόμα δηλαδή. Και υποχρεωτικά θα πάμε σε μια νομική διαδικασία. Υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες" αποκαλύπτοντας: 'Εμείς μάθαμε ότι σταματάει η εκπομπή από το site του Epsilon, δεν ήρθε να μας το πει κανένας. Ήμαστε στο κανάλι και ακόμα ετοιμάζαμε την επόμενη μέρα. Την Πέμπτη κόπηκε η εκπομπή και την Παρασκευή δεν υπήρχε η εκπομπή. Δεν προλάβαμε να πούμε ένα "γεια" στους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που δουλεύαμε κάθε μέρα μαζί και δεν προλάβαμε να τους πούμε ούτε "γεια". Την Πέμπτη που έγινε αυτό, μαζέψαμε τα πράγματά μας, αυτά τα λίγα που είχαμε στο καμαρίνι μας, τα βάλαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε". 

Μάλιστα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως ήδη η υπόθεση έχει πάρει το νομική οδό: 'Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, επειδή έχουν υπάρξει εξώδικα και από τη μία και από την άλλη πλευρά κι έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου. Δεν μπορώ να αναφερθώ στο περιεχόμενο των εξωδίκων, που θα το κάνω κάποια στιγμή, όταν τελειώσουν όλα αυτά".

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να τον ρωτήσει γιατί ο ίδιος και η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισαν τη συνεργασία με το Epsilon αφού την προηγούμενη σεζόν ήταν γνωστό πως υπήρχαν προβλήματα στη συνεργασία τους με τον σταθμό. 

Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: "Μπορεί για κάποιους λόγους να έρθεις σε μια ρήξη ή σε μια κόντρα. Εάν μετά έρθει ο άλλος και σου πει "έγινε λάθος, δεν το ήθελα, το σκέφτηκα, έφταιγαν οι περιστάσεις" και σου κάνει μία άλλη πρόταση, υπάρχει πιθανότητα -μπορεί να είναι λάθος όπως αποδείχτηκε- να πεις "μήπως να το κάνουμε; Μήπως τελικά όντως φέτος...". Σκεφτεσαι ποια λάθη έκανα πέρυσι, πρόπερσι; Αυτά. Να τα προσέξω για να μην τα ξανακάνω. Να τα γράψουμε όλα; Να τα γράψουμε, μου λες εσύ. Τα υπογράφουμε; Τα υπογράφουμε. Και λες εντάξει ρε παιδί μου, αφού τα υπογράψαμε. Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε, τα υπογράψαμε. Πάμε παρακάτω τότε" τονίζοντας: "Τα δικαστήρια δεν βγάζουν ποτέ κάτι. Υπάρχουν συγκεκριμένες οικονομικές εκκρεμότητες που δεν αφορούν μόνο εμάς, εμένα και την Κατερίνα, αφορούν και συνεργάτες. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω στον αέρα".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)