Ελένη Μενεγάκη - Αυτός είναι ο λόγος που δεν απαντάει σε όσα γράφονται για εκείνη


Τον λόγο που δεν απαντά στα δημοσιεύματα, αληθή ή ψευδή, που την αφορούν εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη. Συζητώντας με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία επέμενε πως θεωρεί "κάθαρση" το να γράψει ένας σταρ την αυτοβιογραφία του επειδή του δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσει την αλήθεια σε ορισμένα θέματα που τον αφορούν, η διάσημη παρουσιάστρια διαφώνησε κάθετα εξηγώντας έτσι τους λόγους που προτιμά να παραμένει σιωπηλή απέναντι σε ό,τι γράφεται για εκείνη.

"Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση! (...) Ποια κάθαρση; Ποια αλήθεια; Με έχεις δει ποτέ να θέλω να πω κάτι άλλο από αυτά που λέει ο ένας κι ο άλλος για μένα; Τότε γιατί να το κάνω αργότερα; Ποτέ!" ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη, συμπληρώνοντας: "Δεν ξέρω πώς θα είμαι στα 70, μπορεί να έχω φάει μία στο κεφάλι και να τα βλέπω όλα ανάποδα. Αλλά έτσι όπως είμαι σήμερα, σε καμία περίπτωση!". 

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε: "Εσύ βρίσκεις τώρα λογική εξήγηση που το κάνει όλο αυτό η Nicole Kidman; (...) Κάθαρση από τι; Έχεις κάνει κάτι τρομερό στη ζωή και λες "οφείλω να τα πω"; Και τι; Οφείλεις να κάθεσαι να εξηγείς εσύ; Άσε μας ρε Ελιάνα!" τονίζοντας: "Τι έχει να προσφέρει σε έναν άνθρωπο το να κάτσει να γράψει την αυτοβιογραφία του; Δεν το καταλαβαίνω εγώ προσωπικά. (...) Τι δεν είναι στο φως; Αυτά που δεν είναι στο φως και αυτά που ο κόσμος κάθεται και χαζεύει, διαβάζει, γίνονται ταινίες ή δεν γίνονται, είναι αυτά που αφορούν στην ερωτική ζωή του κάθε ανθρώπου. Γιατί σου αρέσει αυτό να βγει στο φως; Το χρωστάει σε κανένα; Εσύ θες να κάτσεις να μας πεις όλα σου τα ερωτικά; Τι έχει συμβεί στη ζωή σου; Δε νομίζω, Ελιάνα μου. Δεν νομίζω ότι θα το έκανες ποτέ. Γιατί πιστεύεις λοιπόν ότι ένας άλλος που κάθεται απέναντί σου θα ήθελε να το κάνει; Τι έχει να προσφέρει στον κόσμο; Να μου πεις κάτι για κάτι που πέρασες στη ζωή σου, όπως η Drew Barrymore που έχασε την παιδική της ηλικία και θέλει να ρίξει φως σε αυτό, ναι. Για όλα τα υπόλοιπα τι έχει να σου προσφέρει; (...) Πού να ξέρω γιατί το έκανε η Jennifer Lopez, υπάρχουν 100 λόγοι που ένας άνθρωπος παίρνει μια απόφαση να πει κάτι. (...) Όταν ένας άνθρωπος είναι προβεβλημένος θα πρέπει να κάθεται να διευκρινίζει όλη του τη ζωή. Και κάθε μέρα να διευκρινίζει αυτό που γράφεται αν ισχύει ή όχι. Αν θα μπεις σε αυτή την ιστορία, έχεις χάσει και την προσωπική σου ζωή και το μυαλό σου όταν δουλεύεις και τα πάντα όλα! Άσε μας ρε Ελιάνα. Δεν με πειράζει προσωπικά, ο καθένας παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του. Εσύ με ρώτησες για μένα. Δεν τη νιώθω αυτή την ανάγκη. Δεν υπάρχει και τίποτα που δεν είναι γνωστό. Αν υπάρχουν και πολλά πράγματα που είναι λάθος, τι πειράζει; Βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι; Τίποτα! Όποιος το νιώθει, ας το κάνει!".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)