Ο Νίκος Μουτσινάς Στο "ΟΛΑ": Μιλάει για τη σχέση του με τον Δήμο Βερύκιο και την παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Καλεσμένος στο "ΟΛΑ" ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, το βράδυ της Τρίτης. Ο παρουσιαστής του Alpha, εν μέσω των φημών περί κρίσης στο "Ξαναδέστε τους", μίλησε για τη διαμάχη του με τον Δήμο Βερύκιο, αλλά και την παρεξήγηση με την Ζήνα Κουτσελίνη. 

"Αγαπιόμαστε πολύ πια. Δίνουμε φιλιά στους διαδρόμους" είπε σαρκαστικά για τον Δήμο Βερύκιο, εξηγώντας: "Δεν είχα ποτέ κολλητή παρέα με τον Βερύκιο. Βασικά δεν είχα παρέα με τον Βερύκιο. Χαιρετάω όλο τον κόσμο, δεν σημαίνει ότι είμαι και φίλος με όλο τον κόσμου. Είμαι ευγενικός με τους ευγενικούς. Μέχρι εκεί...". 
Όσο για την Ζήνα Κουτσελίνη, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: "Η Ζήνα κακώς στεναχωριέται, αν με ρωτάς. Επειδή με γνωρίζει χρόνια και γνωρίζει καλά το χιούμορ μου. Προφανώς είναι πολύ διαφορετικό να είσαι πίσω από τις κάμερες και να περνάς καλά με αυτό που λέει ο άλλος και πολύ διαφορετικό όταν περνάς μπροστά, γιατί είναι μια παρουσιάστρια. Τότε δεν ήταν... Πάει καλά γιατί αυτό που κάνει το ξέρει πολύ καλά! Το ξέρει σαν είδος. Της δόθηκε ο χρόνος βέβαια". 
Φυσικά, ερωτήθηκε και για το "κόψιμο" της Κατερίνας Καινούργιου από τα θέματα του "Ξαναδέστε τους" αφού η παρέα της εκπομπής δεν σχολιάζει ποτέ τις εμφανίσεις ή τα θέματα της εκπομπής της που παρουσιάζει φέτος η πρώην συνεργάτιδά τους. 
"Δεν μπορούμε να την παίξουμε την Κατερίνα στην εκπομπή. Για να τα πούμε και λίγο σοβαρά... Αυτή τη στιγμή, με την Κατερίνα, εμένα και την Μαρία υπάρχει και ένα παρελθόν. Όχι άσχημο ή καλό. Ένα παρελθόν. Οτιδήποτε και να πεις, λίγο "αρνητικό", δεν είναι ωραίο. Ούτε αυτή είναι ωραίο να λέει για εμάς, ούτε εμείς για αυτή. Γιατί μας δένει μια ωραία στιγμή. Για αυτό και δεν την παίζουμε" δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)