Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Πώς υποδέχονται την Τατιάνα στην Κούλντογκ; Θα συνεχιστεί η παρεξήγηση Φραγκίσκου-Κρίστης; Τι βρήκε η Τάρα για την Λυδία; Πώς θα αντιδράσει ο Φραγκίσκος στην επίσκεψη της Κρίστης; Τι θα απαντήσει ο Γιώργος στο Αλλοδαπών για τον γάμο του με την Σεσίλια; Θα λειτουργήσει η πίεση της Αλίκη στον Αλέξανδρο σχετικά με την Γκέλυ; Ποιος θα βρει το πρώτο στοιχείο για τον εντοπισμό της Λυδίας, η Μαριλένα ή ο Ανδρέας;


Γιατί φοβάται η Μαριλένα να συναντήσει ο Ανδρέας την Λυδία; Γιατί ζητάει ο Ανδρέας να συναντήσει τον Νικόλα; Θα σπάσει τελικά ο κωδικός των αρχείων; Θα αποκαλύψει η Λυδία την αλήθεια στον Ανδρέα; Έχει σχέση με τα τηλεφωνήματα; Και ποια είναι η αλήθεια πίσω από την ύποπτη συνάντηση της Μπέτυς;
Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ", από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως και Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 70  – 73 (Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017)

Η Μαριλένα κι ο Ανδρέας αναζητούν τη Λυδία παράλληλα, κρυφά ο ένας από τον άλλον και θα είναι αγώνας δρόμου το ποιος θα την εντοπίσει πρώτος. Το Αλλοδαπών κάνει επίσκεψη στο σπίτι της Μαριλένας, όπου βρίσκεται η Τότα. Ο Γιώργος θα πρέπει να διαλέξει αν θα αντιμετωπίσει τη μητέρα του αποκαλύπτοντας τον γάμο με τη Σεσίλια ή θα το κρύψει με αποτέλεσμα η γυναίκα του να απελαθεί απ’ τη χώρα. Η Γκέλυ υποψιάζεται τον Ηρακλή και την Αλίκη και η Τατιάνα δημιουργεί μια καινούργια ταυτότητα και επιστρέφει στην Κούλντογκ ως Αθανασία Μπενάκη. Όλη η παρέα έχει μαζευτεί για να την πειράξει, με απρόσμενα αποτελέσματα.
Η Κρίστη ανησυχεί για την ύπαρξη της Τάρας στην ζωή του Φραγκίσκου κι ο Στάθης ενοχλείται από την επιμονή του Αλέξανδρου να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του γιου του. Η Γκελυ αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος ήταν ο αρχικός παραλήπτης της ανθοδέσμης με την βοήθεια του Αλέξανδρου, ενώ η Τότα «διαβάζει» το φλιτζάνι της Γκέλυς στον Ισίδωρο και την Ντίνα. Ο  Φρίντομ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αμερική, αλλά τον διακόπτει μια επίσκεψη της Σεσίλιας. Τέλος, ο Ανδρέας κι ο Φρίντομ εντοπίζουν μια φίλη της Λυδίας, ενώ η Τάρα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει την έρευνα τους με τη Μαριλένα για τη Λυδία.
Ο Ανδρέας και η Μαριλένα πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Λυδίας δεν αποτελεί σύμπτωση και αναζητούν πληροφορίες. Η Γκέλυ αναζητά τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες, την ίδια ώρα που  ο Νικόλας της ζητάει να τους αποδεσμεύσει από τα βιντεάκια της Κούλντογκ.
Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία. Ο Αλέξανδρος κρατάει αποστάσεις από την Γκέλυ υπό την αυστηρή επιτήρηση της Αλίκης και η Κρίστη με την Τατιάνα αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκατοίκησης με αφορμή τον Φραγκίσκο. Ο Ανδρέας συναντάει τον Νικόλα και ο Στάθης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Λυδία τον κρατάει μακριά από το παιδί του, ενώ οι προσπάθειες του να ανοίξει τον φάκελο με τα αρχεία του Αριστείδη συνεχίζονται. Η Γκέλυ υποψιάζεται ότι ο Ηρακλής και η Αλίκη κάτι κρύβουν, η Ντίνα αποφασίζει να βάλει στην θέση της την Αλίκη και ο Ανδρέας αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια για την ημέρα της έκρηξης στην Μαριλένα.
Η Μαριλένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Ανδρέα στο οικογενειακό δείπνο με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας βάζει στη γωνία τη Λυδία για να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο Αρης τηλεφωνεί στην Μπέτυ για να την καλέσει στο οικογενειακό δείπνο, όμως εκείνη έχει περίεργη συμπεριφορά. Η Τάρα συμβουλεύει τον Φραγκίσκο να μη δείξει πόσο γουστάρει την Κρίστη για να υπάρχει μυστήριο, ενώ η Τατιάνα δίνει στην Κρίστη ακριβώς την ίδια συμβουλή. Η Γκέλυ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο σπίτι της Μαριλένας για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, ενώ η Σεσίλια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια ζωή της. Ένα μυστικό απ’ το παρελθόν της Μπέτυς κινδυνεύει να διαλύσει την σχέση της με τον Αρη.