Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Σε ποια απόφαση θα καταλήξουν η Αλίκη και η Μαριλένα σχετικά με τον Αλέξανδρο; Τι αλήθειες κρύβει το μαγνητοφωνάκι που κυκλοφορεί στην Κούλντογκ και σε ποιά χέρια θα καταλήξει; Θα καταλάβει ο Ανδρέας τις κινήσεις της Μαριλένας ή θα οδηγηθούν σε έναν ακόμα μεγάλο καβγά;


Τι θα μάθει η Μαριλένα από τον Φραγκίσκο και πως θα το διαχειριστεί; Θα μάθουν ο Ανδρέας κι η Μαριλένα την αλήθεια για την υγεία του Άρη; Και τι πρόταση κάνει η Μαριλένα στην Τατιάνα;
Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ", από Δευτέρα 13 έως και Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 62  – 65 (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017)
Ο Ανδρέας ακούει στο μαγνητοφωνάκι τις συζητήσεις της Μαριλένας με τον "Προμηθέα" και της ζητάει να μιλήσουν. Η Αλίκη αποφασίζει να προστατεύσει τον Αλέξανδρο απ’ τις κατηγορίες για τη ληστεία με όποιον τρόπο μπορεί. Με αφορμή το προξενιό που κάνει ο Φρίντομ στον Φραγκίσκο με την Τάρα, η Κρίστη του αποκαλύπτει τα αισθήματα της για τον συμμαθητή τους, ενώ ο Βαγγέλης κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ηρώ. Ο Νικόλας σε κατάθλιψη από τις τελευταίες εξελίξεις με την Γκέλυ δέχεται πρόταση από την Κούλντογκ για συνεργασία και ο Γιώργος με την Σεσίλια συναντιούνται με την κοινωνική λειτουργό του αλλοδαπών.
Η Μαριλένα καταλαβαίνει ότι ο Αρης είδε τον Φραγκίσκο για θέμα υγείας του και τον πιέζει να της αποκαλύψει περισσότερα. Η κοινωνική λειτουργός παίρνει την απόφαση για τον Γιώργο και την Σεσίλια, ενώ η Αλίκη αναρωτιέται τι να κάνει σε σχέση με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της σχετικά με τον Ανδρέα. Η Ντίνα υποπτεύεται πως ο Ισίδωρος κάτι της κρύβει, ο Νικόλας μελετάει πυρετωδώς για να καταπλήξει την Γκέλυ με τα βιντεάκια του και ο Αλέξανδρος έχει αντιρρήσεις με την επιλογή της Γκέλυς για τα διαφημιστικά σποτάκια της Κουλντογκ. Η Μαριλένα και ο Ανδρέας προσπαθούν να μάθουν τι τους κρύβει ο Άρης, η Τατιάνα ζητάει μία χάρη από την Κρίστη και η Αλίκη προσπαθεί να κάνει σύμμαχό της τον Στάθη.
Ο Άρης κάνει στη Μαριλένα μια αναπάντεχη πρόταση για να διευκολύνει τη δουλειά της στην Κούλντογκ. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκλειδώσει ο Στάθης το φάκελο στον υπολογιστή του Αριστείδη και ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται έναν φόβο του στον Φρίντομ. Η Τατιάνα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο σπίτι της Κρίστης, η Αλίκη γίνεται πολύ ευρηματική προκειμένου να μην την πιάσει ο Γιώργος στα πράσα κι η Μαριλένα προσπαθεί να μάθει το μυστικό του Άρη. Στο μεταξύ ο Ηρακλής έχει πιάσει δουλειά στην Κούλντογκ αναστατώνοντας την Αλίκη, ενώ η Τατιάνα αναλαμβάνει να βοηθήσει την Κρίστη στα ερωτικά της.