Διαχρονικά και κλασικά "Στην υγειά μας ρε παιδιά"

Σε μια ρεμπέτικη βραδιά μας προσκαλούν η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Ένα διαφορετικό αφιέρωμα με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, αλλά και με μουσικές εκπλήξεις και εναλλακτικές ερμηνείες.


Στην έναρξη της εκπομπής οι "Stereo Soul", σε μια ανατρεπτική μελωδική κόντρα, τραγουδούν ρεμπέτικα, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Το αγαπημένο ζευγάρι του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", η Βούλα και ο Μηνάς, δηλαδή η  Ελένη Κοκκίδου και ο Αντώνης Αντωνίου, αποδεικνύουν έμπρακτα, με τραγούδι και χορό,  την αγάπη τους στο είδος.
Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν και οι "Πλήρη Ντάξει", μια κομπανία από τη Θεσσαλονίκη που επιμένει αυθεντικά τόσο στην ερμηνεία όσο και στην εκτέλεση των ρεμπέτικων κομματιών.
Ο Δημήτρης Υφαντής, η Βασιλική Καρακώστα, ο Πάνος Μπούσαλης, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μυρτώ Καμβυσίδη, ο Τάκης Παπαματθαίου και η Νεφέλη Κουρή από τη "Λέξη που δε λες", συμπληρώνουν το μουσικό παζλ της βραδιάς.
Στην παρέα και οι: Αντώνης Πρέκας, Λένα Παπαληγούρα, Δήμητρα Παπαδήμα, Νίκος Βαφειάδης, Μπράχα Κοέν (παραγωγός από το Ισραήλ), Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Παναγοπούλου, Ξανθή Γεωργίου.