Έξαλλος ο Διονύσης Τσακνής: "Οι αστειότητες έχουν ένα όριο"


Μία κόντρα με φόντο την ΕΡΤ μόλις ξέσπασε, με τον Διονύση Τσακνή να εκδίδει ανακοίνωση και, σε έντονο ύφος, να επισημαίνει πως οι αστειότητες έχουν ένα όριο. 

Αφορμή για το ξέσπασμα του προέδρου της δημόσιας τηλεόρασης στάθηκε μία συνέντευξη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, την Κυριακή, στο Epsilon, στην οποία υποστήριξε πως "έπεσα θύμα φοβερού bullying. Με κυνηγούσαν στους διαδρόμους και τα σκαλιά να με λιντσάρουν", ενώ ανέφερε ότι "η ΕΡΤ έχει και αξιόλογους ανθρώπους, παρουσιαστές, δημοσιογράφους. Δυστυχώς, όμως, αυτή τη στιγμή, στην ΕΡΤ κάνουν κουμάντο οι "γνωστοί – άγνωστοι" επαναστάτες. Ένας σκληρός πυρήνας, που είναι η ertopen, κάνει κουμάντο". 
"Το αυτο-λιντσάρισμα ενός πολιτευτή!", τιτλοφορείται η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή με την οποία απαντά στον μετεωρολόγο και επισημαίνει ότι "θα μπορούσα να κατανοήσω την αγωνία του κυρίου Καλλιάνου στην προσπάθειά του να αντλήσει ψηφοφόρους στη νέα του εκλογική στέγη, αν: 1ον. Δεν κατέφευγε σε ψεύδη και 2ον. Δεν χρησιμοποιούσε ως όχημα για την ψευδολογία του, την ΕΡΤ". 
Επισημαίνοντας πως όταν συναντήθηκε με τον κ. Καλλιάνο στο γραφείο του, δεν του μίλησε περί δυσμενούς κλίματος εις βάρος του, καταλήγει: "θα μπορούσα να σας εκθέσω περισσότερο κύριε Καλλιάνε. Δεν το κάνω επειδή ξέρω, πως πάση θυσία, αυτό ακριβώς επιδιώκετε: δημοσιότητα. Εν τέλει, αναρωτιέμαι: Μήπως κάποιοι, σας πληροφόρησαν πως πλησιάζουν εκλογές και πρέπει να τρέξετε (να πάλι το τρέξιμο) προς άγραν ψήφων; Ας είναι! Οι αστειότητες έχουν ένα όριο. Διαφορετικά, καταντούν γελοιότητες".

Πηγή: peoplegreece.com (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ)