Τι θα δούμε στο "Με Αγάπη" την επόμενη εβδομάδα


Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, η εκπομπή "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" παρουσιάζει την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ". Σκοπός της είναι η στήριξη οικογενειών μέσω παροχής στέγης, τροφίμων και ειδών ρουχισμού. 

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το σχολικό εκφοβισμό και πώς να τον αντιμετωπίσουν γονείς και παιδιά.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, η εκπομπή "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" μας ενημερώνει για τη σημασία της σωστής διατροφής κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Όμιλος Προστασίας Παιδιού" στη Βέροια. Σκοπός του Σωματείου είναι η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, η εκπομπή "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" παρουσιάζει το "Δέντρο της Ζωής". Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο δράσεων για την προώθηση της Δωρεάς Οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων. Με αυτόν τον τρόπο τίμησαν τους δότες οργάνων που χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους μας.