Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους Συμμαθητές

Έχει σχέση η Αλίκη με τα απειλητικά τηλεφωνήματα; Θα καταφέρει ο Γιώργος να ισορροπήσει ανάμεσα στις πιέσεις που δέχεται από Τότα και Σεσίλια; Πώς εξελίσσεται το γλέντι στο σπίτι της Ντίνας και κυρίως πώς θα βρει τους Συμμαθητές το επόμενο πρωί; Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους "ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ", από Δευτέρα 6 έως και Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.


ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 58  – 61 (Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017)

Η Κρίστη και ο Ανδρέας κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ η Μαριλένα είναι πολύ κοντά να ανακαλύψει τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τηλεφωνήματα. Η Γκέλυ γίνεται αφοπλιστικά ειλικρινής με τον Νικόλα και ο Γιώργος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στις απαιτήσεις της δεσποτικής Τότας και της ανικανοποίητης Σεσίλιας. Εν αναμονή του αρραβώνα, στο σπίτι της Ντίνας και του Ισίδωρου έχει ξεκινήσει γλέντι και η Αλίκη προσφέρεται «με το ζόρι» να συνοδεύσει εκεί την Μαριλένα, όταν η ανιψιά της τη ρωτάει ευθέως αν έχει σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα που τους φέρνει η Τατιάνα, την ημέρα του αρραβώνα τους και ο Άρης με την Μπέτυ βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο τους φόβο.