Δέσποινα Βανδή: "Σέβομαι τη γνώμη του κόσμου, αλλά δεν συμφωνώ πάντα μαζί της"


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για πρώτη φορά για το απογοητευτικό αποτέλεσμα του πρώτου duel μεταξύ της ομάδας της και της ομάδας του Κώστα Μακεδόνα στο Rising Star. 

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε: "Που να μην ολοκληρώνονταν... Τι να κάνουμε; Λυπάμαι γιατί έχασα εξαιρετικές φωνές. Για κάποιους δεν πίστευα με τίποτα ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσουν. Αλλά έτσι είναι όπως το παιχνίδι στημένο και έχοντας ο Κώστας το πλεονέκτημα γίνεται αυτό". 
Όσο για τις πιθανότητες νίκης του παιχνιδιού, η Δέσποινα Βανδή εξήγησε: "Σε επίπεδο αστείων που κάνουμε μεταξύ μας και με ένα παίκτη μπορείς να κερδίσεις τον τελικό. Δεν έχει σημασία... Αν θέλουμε πραγματικά με ουσία, σε αυτό το παιχνίδι σημασία έχει να κερδίσει αυτός που είναι ο καλύτερος. Πραγματικά θέλω να κερδίσει ένα παιδί που όλο αυτό θα το αξιοποιήσει και να είναι η αρχή μιας πολύ όμορφης μουσικής διαδρομής". 
Όσο για το σχετικά χαμηλό ποσοστό που συγκέντρωσε κατά τη γνώμη της ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο μόνος παίκτης από την ομάδα της που τελικά προκρίθηκε, η Δέσποινα Βανδή είπε: "Τη σέβομαι τη γνώμη του κόσμου, εννοείται. Αλλά δεν συμφωνώ πάντα απόλυτα μαζί τους. Για μένα ο Δημήτρης είναι μια έτοιμη φωνή, του λείπει μόνο η δισκογραφία και θεωρώ πως το ποσοστό αυτό τον αδίκησε".

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)