Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε για το αν θα δεχτεί τελικά την πρόταση συνεργασίας που της έκανε η Ελένη


Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελένη πάντα καλή οικοδέσποινα, δέχτηκε την Σίσσυ με πολλή χαρά και οι δυο τους είπαν πολλά. Κυρίως συζητήσαν για τα παιδιά τους, τους άντρες τους, το πόσο εύκολη είναι η συζυγική ζωή, για την νέα σελίδα στη καριέρα της Σίσσυς, η οποία ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει την δική της σειρά και εταιρία παιδικών ρούχων και άλλα πολλά. 

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συζήτησης κι επειδή οι δυο τους τα έλεγαν ωραία και υπήρχε αναμφισβήτητα χημεία, η "γαλανομάτα μάγισσα" του Alpha, δεν δίστασε να κάνει πρόταση συνεργασίας σε... live μετάδοση στην Σίσσυ, με δεδομένο το γεγονός ότι η Σίσσυ έχει ένα έντιμο και αρκετά επιτυχημένο τηλεοπτικό παρελθόν. 
Η Σίσσυ, η οποία βρέθηκε τετ-α-τετ με την κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" απάντησε για το αν σκέφτεται τελικά να πει το "ναι" στην Ελένη Μενεγάκη και να επιστρέψει δριμύτερη στους δέκτες μας. Τι ακριβώς αποκάλυψε η Σίσσυ; 
"Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να πηγαίνω, γιατί νιώθω ασφαλής. Δεν με φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Οπότε όποτε θέλει πάω για παρέα, δεν έχω πρόβλημα... Ομως, όχι δεν σκέφτομαι να πάω μόνιμα στην εκπομπή της. Δεν μου λείπει τόσο η τηλεόραση".

Πηγή: tlife.gr (Νάνσυ Νικολαΐδου)