Ψηλή τηλεθέαση και ανατροπές στο 2ο Duel του "Rising Star"

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε το 2ο Duel του "Rising Star" με σκληρές μονομαχίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα, με ένταση και δράση, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση στο 39% στο 15-44.


Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές και κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας ανέβηκε στο πλατό του "Rising Star" ταξιδεύοντας μουσικά το κοινό με μεγάλες επιτυχίες. Η Καλομοίρα πάντα στο "Blue Room" μας μετέφερε τις εξελίξεις από τον κόσμο των social media και τις εμπειρίες των διαγωνιζόμενων που είχε μαζί της.
Το 2ο Duel, από τα πιο ανατρεπτικά live, έληξε με 7-1 υπέρ του Κώστα Μακεδόνα, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την υψηλή διαδραστικότητα και πρωτοπορία του μουσικού talent show, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον πρώτο λόγο μέσω της live ψηφοφορίας με το "Rising Star Greece" app. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με 697.757 χρήστες να έχουν κατεβάσει το "Rising Star Greece" app.
Οι διαγωνιζόμενοι που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Δημήτρης Αβραμόπουλος (87%) από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και οι Μιχάλης Καραγκούνης (92%), Αναστασία Ιωακειμίδου (91%), Κέλλυ Βουδούρη (90%), Μηνάς Τσίγκος (87%), Γεωργία Κυριακίδου (87%), Inga Balanchine (86%), Δημήτρης Δημόπουλος (76%) από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα.
Ο Μιχάλης Καραγκούνης, από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, τραγούδησε "Το Κύμα" από τις ΜΕΛΙSSES, σημειώνοντας ρεκόρ (92%) για αυτή τη φάση του "Rising Star", με τον πήχη να ανεβαίνει για τη συνέχεια του μουσικού talent show.
Ένα ακόμη Duel γεμάτο ανατροπές και πολλή μουσική ολοκληρώθηκε. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1 έρχεται το 3ο και προτελευταίο Duel μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, o οποίος θα έχει και το πλεονέκτημα αυτή τη φορά. Μετά την ισοπαλία (4-4) στην πρώτη τους μονομαχία, πως θα διαμορφωθεί το σκορ αυτή τη φορά; Τι θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι; Τι θα ψηφίσει το κοινό;